Tornem al futur amb Alícia Kopf

El cicle «Vine a escotar el futur» es reprèn aquest dijous al Palau Robert amb l’escriptora i artista gironina.

Carlos Bueno Llasat

Carlos Bueno Llasat

Estudiant de periodisme, mestre de primària i escriptor

Després d’una aturada durant l’agost, el Palau Robert arrenca de nou el cicle de xerrades «Vine a escoltar el futur» amb diferents artistes del panorama català. Després de rebre noms com Clara Segura, Albert Guinovart o Albert Serra, ara és el torn de l’artista Alícia Kopf que reprendrà el cicle el pròxim dijous 14 de setembre, a les 19 h, a la Sala Cotxeres.

L’artista i escriptora Alícia Kopf

Alícia Kopf és el nom artístic d’Imma Ávalos, creadora, entre d’altres, de l’espai visual Seal Sounds Under the Floor (2013) i autora del recull Maneres de (no) entrar a casa (MACBA, 2011) i de l’obra guanyadora del Premi Documenta 2015: Germà de gel (L’Altra Editorial, 2016), novel·la traduïda a deu idiomes i guanyadora, també, del Premi Llibreter. L’any passat, Kopf va participar en l’exposició comissariada per Mercè Alsina L’escriptura en el relat artístic que, fins al passat mes d’abril, es va exhibir a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac. L’artista hi va presentar l’obra Diari de conquestes, que forma part de la seva sèrie «Àrticantartic», on parla del desig i les conquestes quotidianes a partir d’aforismes basats en l’alpinisme i l’exploració geogràfica.

La periodista Montse Vidal conduirà la seva xerrada dins del cicle «Vine a escoltar el futur» al Palau Robert, un cicle produït per la Direcció General de Difusió de la Generalitat amb la col·laboració de la plataforma cultural Hänsel* i Gretel*. Com en anteriors sessions del cicle, la xerrada serà d’accés gratuït, però s’haurà d’efectuar una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a: [email protected].

En les dues darreres sessions de «Vine a escoltar el futur», just a principis d’estiu, vam gaudir del saber del dramaturg Jordi Casanovas i a la cantautora Núria Graham. El primer va parlar del canvi de paradigma en la dramatúrgia catalana a principis del segle XXI i va denunciar que encara hi hagi una falta de referents femenins en el sector escènic. La cantautora vigatana, en canvi, va advertir dels perills de les xarxes socials pel sector cultural, sobretot pel que fa a la sobreexposició a través d’apps com TikTok i Spotify.

Podreu trobar totes les cròniques que hem publicat a Núvol sobre el cicle «Vine a escoltar el futur» en aquest enllaç.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació