El Mago Pop emprèn el vol

Antonio Díaz, més conegut com El Mago Pop, s’embarca en una nova aventura americana

Després de triomfar a Madrid i Barcelona durant una pila d’anys, el jove mag de Badia del Vallès fa el salt a Broadway. A partir del mes d’agost vinent aterrarà a l’Ethel Barrymore Theather de Nova York per fer-hi temporada. Es convertirà així en l’il·lusionista més jove de la història que estrena un espectacle a la famosa avinguda.

Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop. © Marta Pich
Antonio Díaz, més conegut com El Mago Pop. © Marta Pich

Per si no en tingués prou, en la voluntat d’establir una bona base d’operacions a l’altra banda de l’Atlàntic, s’acaba de comprar un teatre als Estats Units. Es tracta d’un equipament amb 2.800 localitats situat a la localitat de Branson. Aquest municipi de l’estat de Missouri és un gran pol turístic d’entreteniment que es coneix popularment com Las Vegas del Midwest. Allà no hi ha casinos, però sí un gran nombre de teatres que ofereixen cada dia prop d’un centenar d’espectacles. El Mago Pop ha decidit instal·lar allà el seu quarter general americà per poder així fer diferents temporades i gires pels Estats Units.

L’any 2019 ja va comprar el Teatre Victòria de Barcelona, on ha estat actuant els últims anys i on tornarà a finals d’any. La idea del mag és crear un pont aeri del seu espectacle entre Barcelona i els Estats Units. Mentre ell estigui fent funcions a Amèrica, al Teatre Victòria s’hi representaran altres funcions, però Díaz assegura que sempre tornarà a Barcelona perquè és casa seva.

Per aquelles persones que alguna vegada heu vist el seu xou Nada es imposible, heu de saber que a Broadway, Branson o en el seu retorn a casa nostra, seguirà sempre fent el mateix espectacle. Segons el mag, així pot anar perfeccionant el xou i millorant-lo cada vegada més. Cal recordar que entre bambolines hi podem trobar a un altre mag conegut de casa nostra, el Mag Lari: ell és l’encarregat de dirigir aquest espectacle de llum, foc i molt color, que triomfa arreu.

El passat 20 de març el Teatre Victòria es va omplir d’amics de l’artista per celebrar el gran anunci de la gira americana. El xou, com sempre, va ser una sorpresa rere l’altra. Objectes que apareixen i desapareixen, sabates que van i venen, estrelles fugaces i el gran somni del Mago Pop fet realitat: volar! La màgia és il·lusió, tothom ho sap, però no deixa de ser sorprenent veure algú caminant cap per avall o simplement surant en l’aire. Malgrat això, haig de dir que personalment els trucs que sempre m’han sorprès més són els de teletransport i hipnotisme. És increïble com pot agafar a persones del públic i traslladar-les d’una punta a l’altra de l’escenari sense que se n’adonin. Però encara més increïble és com pot fer que una persona executi moviments i quedi mig flotant sense ni tan sols tocar-la.

Antonio Díaz diu sempre que el seu objectiu és fer el millor espectacle de màgia del món. No sabem si arribarà als nivells de Houdini, Fu Manchú, David Copperfield, Juan Tamariz o el valencià Salvador Vicent (que diuen que és actualment el millor del món), però el que ben segur ja ha aconseguit és ser el mag més taquiller de tota la història.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació