Per Sant Jordi, clava-la amb l’Optimot!

11.04.2016

Des del 4 fins al 19 d’abril l’Optimot ens convida a jugar amb els termes per Sant Jordi a Twitter amb el concurs “Per Sant Jordi, clava-la amb l’Optimot!”. Només cal que sigueu seguidors de l’@optimotcat i que envieu una història breu, amb un màxim de 140 caràcters, i que inclogui l’etiqueta #StJordiÒptim.

Puigbert sant jordi Figueres

 

 

 

La història, com es veu als exemples, ha de tenir relació amb la diada de Sant Jordi i ha de contenir una expressió viva en la variant dialectal que vulgui l’usuari —locucions, dites, frases fetes o refranys— i que no es trobi fent una cerca a l’Optimot. Es valorarà que l’expressió quedi ben contextualitzada dins del relat, i que sigui microrelat, creatiu, original i inèdit. S’hi pot participar tantes vegades com es vulgui.

El 22 d’abril es donaran a conèixer els guanyadors. El primer classificat s’endurà un àpat de regal per a dues persones al restaurant Semproniana i una subscripció anual al carnet TR3SC. El segon i tercer premi s’enduran una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun.

Amb aquest concurs, que és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística, l’Optimot vol engrescar tots els usuaris que ho passin bé inventant històries i que trobin a faltar als diccionaris expressions que fan servir habitualment.