Jaume Subirana: “Jo confio en la literatura catalana”

Avui el digital de cultura publica 'La catalana lletra' de Jaume Subirana, un nou ebook de la Biblioteca del Núvol.

Bernat Puigtobella

Bernat Puigtobella

Editor de Núvol.

El digital de cultura ha publicat La catalana lletra de Jaume Subirana, el primer ebook en format ePUB de la Biblioteca del Núvol. Durant la darrera dècada, Subirana ha anat publicant a El Periódico articles mensuals que són petites radiografies de la literatura catalana. Peces breus i incisives, que carreguen ponderadament o elogien sense desmesura.

Jaume Subirana | Foto Ester Roig

Subirana és poeta i professor de Literatura Catalana a la UOC. Lector fi, observador pacient i serè de les polèmiques culturals que fan tempesta en un ecosistema sovint massa reclòs en si mateix, Subirana fa exploració crítica de la situació de la literatura catalana actual. L’hem convidat al sofà blau perquè ens parli d’aquest nou títol. L’ha acompanyat Ernest Alòs, periodista d’El Periódico, que ha seguit de prop la publicació de tots aquests articles al llarg dels darrers deu anys. Hem enregistrat la conversa en un vídeo que podeu veure més avall. La realització és d’Ester Roig.

Aquest ebook, però, no és gratis. Sí, sí, no us poseu les mans al cap. Per primera vegada Núvol posa un preu a un dels seus ebooks. Ens sembla un pas inevitable contra la gratuïtat total dels continguts a Internet. L’única manera de fer sostenibles propostes de valor com aquesta i compensar l’esforç que demana a autors i editors, és posar un preu als continguts. Com a contrapartida, els nostres ebooks es podran descarregar des de molts més punts de venda. A partir d’avui La catalana lletra està disponible a més de 150 llibreries online pel mòdic preu de 2,99€.

Podeu descarregar-vos l’ebook en format PDF i en format ePUB al portal Libelista. 

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació