Coses Modernes

El podcast que tracta l'art des de la perpectiva de la Generació Z

Drama queens de la generació Z. Ens agrada l’art, el teatre, l’arquitectura i les coses modernes (així, en general). Aquesta és la descripció que l’Elena, la Bruna i l’Olímpia fan del seu podcast Coses Modernes. Aprofiten aquest canal per mostrar com les persones joves poden parlar amb propietat de coses més enllà de festa, música i xarxes socials.

L’Olímpia, l’Elena i la Bruna. I Font: Coses Modernes

Així doncs, la temàtica d’aquest podcast és molt diversa, però sempre recull elements que tenen a veure amb l’art. Per exemple, poden parlar des del gènere K-pop fins a l’adaptació de les estructures arquitectòniques a les ciutats. Com diuen a la presentació, els agrada l’arquitectura i per això en son estudiants.

És realment interessant veure com tres noies joves parlen d’arquitectura d’una manera divertida i distesa. Amb alguns convidats (sovint també joves) que aporten els seus coneixements i experiències respecte a la temàtica de determinats capítols, complementen la vessant humorística i informal amb aquella més informada i professional. Un episodi per setmana de coses modernes per aprendre i despertar la curiositat per coses que moltes persones joves haurien titllat d’avorrides o poc interessants. És una petita demostració de com l’art, en totes les seves formes i modalitats, pot ser molt interessant i també pot ser objecte de discussió i diàleg entre tres amigues joves.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació