1×12 CUL DE SAC | Mostra de Dones amb Alba Villarmea

Conversem amb Alba Villarmea, integrant de l’equip de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i de Drac Màgic. També us recomanem un cicle estival de la Filmoteca i us convidem a veure Barbie amb nosaltres!

Si ets aquí és perquè estàs escoltant Cul de Sac, un pòdcast en català on cada mes Belit Lago i Agus Izquierdo conversem sobre temes relacionats amb el cinema (festivals, estrenes, plataformes, institucions o monogràfics).

En el dotzè episodi ens acompanya Alba Villarmea, una de les integrants de l’equip de programació i producció de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. L’Alba fa moltes coses amb amigues: coordina el club de lectura Contrazines Feministes, comparteix la newsletter “Todx chicx debería…” i està creant un tarot de cinema feminista. També treballa a Drac Màgic i és la creadora de l’assaig fílmic “Como filmamos a les campesines”. Repassem amb ella com ha anat la programació d’estiu de la Mostra de Dones i ens explica què ens tenen preparat pels pròxims mesos.

Amb aquesta calor, us proposem enèrgicament un refugi climàtic ideal per aquestes temperatures: la Filmoteca de Catalunya programa, entre altres cicles, “L’altra cara del mirall. Actrius directores”. I també us recomanem “Costa Brava” (1995), de Marta Balletbò-Coll. Pel·lícula única, divertida, fresca, innovadora i valenta i primera producció catalana que visibilitza una relació lèsbica, co-protagonitzada per la mateixa directora.

Finalment, us recordem que el pròxim dijous 20 de juliol a les 19.30 h tenim una cita als Cinemes Aribau: l’estrena de Barbie!

Spotify

iVoox

Apple Podcasts

Google Podcasts

So i disseny: Laia Serch

Disseny del logo: Pau Juárez

Música: Simonas Valiuska i Pau Valls Murtra

També podeu recuperar l’onzè episodi de CUL DE SAC aquí:

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació