‘El sofà de Twitch’ fa el salt al videopodcast

'El Sofà' és la nova iniciativa d'Àlex de la Guia, creador de la pàgina web desdelsofa.cat i Rin, creadora de contingut de Disney i manganime on comenten l'audiovisual en català

“El sofà de Twich” i el canal de desdelsofa_cat són dues iniciatives que es van crear per donar veu a l’audiovisual en català. A través dels seus directes setmanals pels seus canals de Twitch comenten les novetats disponibles de les plataformes on també participen convidats del sector que porten recomanacions audiovisuals per comentar-les amb els presentadors, conèixer  el seu contingut, valorar-les segons el públic el qual va dirigit i fer de guía a l’audiència que consumeix audiovisual en català.

Els presentadors de El Sofà, Àlex de la Guia i Rin amb els actors de doblatge de Selecta Visión Estel Tort, veu en off de La Vermella i Jordi Domènech, presentador del pòdcast La Vermella | Foto: @Desdelsofa_cat

A partir d’ara, “El sofà de Twitch” i el directe del canal de la web desdelsofa.cat fan el salt al videpodcast i es converteixen en El Sofà, un programa setmanal per comentar tota l’actualitat de l’audiovisual en català amb el creador i l’administrador de la web desdelsofa.cat Àlex de la Guia, i la creadora de contingut en català de Disney i manganime Rin, qui es va sumar recentment als directes de la pàgina web com a col·laboradora. Al llarg dels programes artistes, creadors de contingut, músics, presentadors, actos , responsables de plataformes i altres convidats comentaran els seus gustos cinematogràfics amb les seves recomanacions personals de pel·lícules i sèries en català.

El Sofà està disponible a les principals plataformes de pòdcast com Amazon Pòdcast, Apple Pòdcast, Google PòdcastiVoox, Spotify Youtube Pòdcast com també es poden recuperar tots els episodis a plataformes de vídeo com ClapClap, Twitch Youtube. El directe de Twitch es realitza cada divendres a les 20h, adaptant-se als horaris dels convidats.

Pots veure l’últim episodi del programa El Sofà aquí:

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació