Concurs Literari de La Selva del Camp

El 51è Concurs Literari de La Selva del Camp ja ha fet públiques les bases. Enguany Núvol publicarà en format e-book l'obra guanyadora del premi de narrativa

Aquests premis, atorgats per La Defensa Agrària, es convoquen un homenatge públic d’agraïment a l’actitud de defensa i promoció de la llengua, la cultura i la  nació catalanes. El premi es convoca en tres premis diferents.  

Joan Puig i Ferreter | Foto: Espais Escrits
Joan Puig i Ferreter | Foto: Espais Escrits

El premi Joan Puig i Ferrater està dotat amb 600€ i la publicació a la Biblioteca del Núvol en format e-book de tema lliure. L’extensió de l’obra ha de ser de entre vint i quaranta pàgines.

El premi Ventura Gassol concedeix 600€ a un recull de més de deu poemes de tema lliure.

Per últim, el Premi Aureli Capmany que consta de dues categories, cada una dotada d’un primer premi de 100€ i un accèssit de 50€ a una narració o un poema de tema lliure. La Categoria 1 consisteix en un treball de tres pàgines com a màxim, fet per alumnes d’Educació Primària. Mentre que la Categoria 2 és per a treballs de cinc pàgines com a màxim, per a alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles (de 12 a 18 anys).

Els treballs han de ser inèdits i no poden haver estat mai premiats en altres concursos. El termini d’admissió per presentar-los acaba el 19 d’abril i l’acte del lliurament dels premis es celebrarà el 26 de maig a la tarda. L’assistència a l’acte del lliurament és obligatòria per a les persones premiades; en cas que no hi assisteixi, es perdrà tot el dret a rebre’l.

Per a més detalls sobre el format específic dels treballs, podeu consultar en aquest enllaç.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació