El swing omple de vida i música els jardins del Palau Robert

El cicle Matins de Swing tindrà lloc els diumenges 7 i 21 d’abril i 5 i 12 de maig

El cicle Matins de Swing arriba al Palau Robert per fer gaudir i ballar el swing els diumenges de primavera. El cartell, dins del marc del Voll-Damm Festival Jazz Barcelona 2024, està compost pels Gili-Romaní Hot Jazz Cats, la Swing Engine Dance Quartet, Maria Esteban Quintet- Voces veladas i Afrosideral, que en seran els protagonistes els diumenges 7 i 21 d’abril, així com el 5 i 12 de maig a les 12 del migdia. 

Gili-Romaní Hot Jazz Cats

L’accés serà lliure amb un aforament de 300 persones, que tindran reservat un espai adaptat per ballar al ritme del swing.

Els primers a trepitjar l’escenari seran els Gili-Romaní Hot Jazz Cats, el 7 d’abril. La banda formada per Ricard Gili i Oriol Romaní, tocarà èxits dels anys vint, trenta i quaranta de Nova Orleans, Chicago i Nova York.

Per la seva part, la Swing Engine Dance Quartet, amb Carla Motis a la guitarra, interpretarà el diumenge 21 d’abril temes com: “On the sunny side of the street”, “It’s a Pitty to Say Goodbye” o “‘S Wonderful”. 

El quintet de la malaguenya María Esteban serà el següent en trepitjar l’escenari el 5 de maig. Ho farà amb Voces Veladas, un concert homenatge a les cantants i lletristes de jazz i swing, sovint oblidades dins el panorama musical. 

Els encarregats de tancar els Matins de Swing seran Afrosideral, el 12 de maig. Els artistes cubans presentaran una proposta basada en la música experimental electrònica barrejada amb ritmes cubans. 

A més dels Matins de Swing, el Palau Robert comptarà també amb dos concerts en honor a l’artista Núria Feliu el 14 i 19 d’abril. Així com, el festival Clotildefest durant el mes de juliol.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació