Torna el Mercat de Nadal del Llibre

30.11.2016

El proper dissabte 10 de desembre els amants de les lletres tenen una cita al Mercat de Nadal del Llibre, que aquest any celebrarà la seva tercera edició. Un revival hivernal de Sant Jordi organitzat pel TR3SC, amb la col·laboració d’Estrella Damm i Barcelona Ciutat de la Literatura que aplegarà lectors, escriptors, editors i altres aficionats a passar pàgina –si més no en sentit literal– a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm des de les onze del matí fins a les deu de la nit. Núvol també hi serà per presentar Versions a peu d’obra, el recull de deu obres de Shakespeare traduïdes per Joan Sellent, que ja es podrà comprar al mercat a un preu especial de venda anticipada de 40€.

Foto: Comedianet

Foto: Comedianet

Ja falta poc per la segona cita literària catalana més important de l’any, amb onze hores d’activitats al voltant del llibre i amb la presència de nombrosos escriptors, que signaran les seves novetats editorials: Sergi PàmiesCarme RieraRosa RegàsAndreu MartínEmpar MolinerMàrius SerraGemma Ruiz o Pilar Eyre, entre d’altres. El Mercat de Nadal del Llibre és una proposta cultural per a tots els públics que suposa un espai únic de confluència i interacció dels lectors amb els seus escriptors preferits.

L’edició del 2015 va comptar amb 6.800 persones inscrites, un èxit que aquest any els organitzadors esperen superar gràcies a les presencia de  més de 100 autors, 60 activitats literàries per a adults i tallers infantils, les esmentades signatures dels autors, poesia musicada, concerts per als més petits, espectacles literaris i food trucks; un ventall d’activitats per a tots els gustos que arrodoniran aquesta trobada festiva a les portes de les Festes de Nadal. L’objectiu és arribar als 10.000 assistents.

Aquest any es treballa en la implicació de més agents del sector literari amb la incorporació especial de llibreries que disposaran d’un espai de venda exclusiu a l’exterior de la fàbrica, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès que impartirà un taller de creativitat aplicada a l’escriptura i la presència de pop-up stores que vendran productes literaris com samarretes, bosses, segells ex libris per personalitzar llibres o revistes literàries.

El Mercat també aposta per la diversitat literària dels Països Catalans, amb representació especial de les Illes Balears i el País Valencià. Per aquest motiu, ha inaugurat la col·laboració amb les fires literàries del territori català, com Litterarum, la Fira d’espectacles literaris, que realitzarà un espectacle infantil, un per a públic adult i un de poesia.

I aquest any també hi serem nosaltres amb més de mil pàgines de Shakespeare. Us hi esperem!

Feu clic aquí per a més informació.