Núvol ja és als quioscos!

18.06.2017

Estem molt contents d’anunciar-vos que avui la revista Núvol arriba al quiosc de la mà del diari ARA, que se’n fa ressò en aquesta crònica.

Així és la portada de la primera revista de Núvol | Foto: Ester Roig

Aquest primer número en paper recull textos inèdits juntament amb alguns dels articles més celebrats de l’hemeroteca de Núvol.Ramon Solsona, Kap, Mercè Ibarz, Enric Casasses, Tina Vallès, Isidre Grau, Montse Barderi o Adrià Pujol són alguns dels autors que han participat en aquest número. La il·lustració de la portada és de l’artistaBruna Valls. El disseny és obra de Laia Serch i l’estudi Cèl·lula.

La revista Núvol fa 160 pàgines i té un preu de 10€. Es podrà comprar a partir d’avui als quioscos i la promoció durarà tres setmanes fins al diumenge 2 de juliol. La revista també es pot adquirir en algunes llibreries de Barcelona, com La Central, Laie, Documenta, La Impossible, Etcètera, Taifa, Vilaweb, Calders, NoLlegiu o Jaimes, entre d’altres.

Qui vulgui comprar-la online ho pot fer amb targeta de crèdit al portal llibreter Libelista o via transferència bancària al compte d’Edicions del Núvol de Banc Sabadell: ES60-0081-0138-73-0001534860. Si feu transferència, el preu de la revista + enviament és de 12€ i heu d’indicar-nos adreça a subscriptors@nuvol.com perquè puguem enviar-vos la revista a casa.

Si no la trobeu al vostre quiosc més proper, feu-nos un correu a subscriptors@nuvol.com i procurarem ajudar-vos a aconseguir-la.

No us perdeu aquest vídeo de Ramon Solsona, on avança algunes pistes de l’article d’obertura de la revista.