Els millors llibres que poden portar els Reis

21.12.2015

A Núvol hem fet un recull de llibres infantils aprofitant que el Tió i els Reis d’Orient comencen a preparar-se per repartir molts regals! Els nens de 2 a 13 anys també es mereixen bons obsequis que els agradin, els estimulin i els facin créixer.

Una nena llegeix a la LLibreria 22 | Foto Guillem Terribes

Una nena llegeix a la LLibreria 22 | Foto Guillem Terribes

De 2 a 5 anys. S’acosta Nadal i amb ell una bona oportunitat per regalar llibres als nostres petits. Núvol ha fet un recull dels millors contes per a infants que trobareu a les llibreries. Si teniu fills de 2 a 5 anys, aquesta llista és per vosaltres: 11 contes infantils per a nens de 2 a 5 anys.

"L’illa de l’avi" de Benji Davies. Andana editorial

“L’illa de l’avi” de Benji Davies. Andana editorial

De 6 a 9 anys. “Aquest conte me’l van portar els reis!” o “Aquest llibre me’l va cagar el Tió!” són frases que sentim dir, orgullosos, als més menuts de la casa. A Núvol volem aprofitar que és nadal per fomentar la lectura entre els més petits. Si teniu fills de 6 a 9 anys, atenció a aquests 13 llibres per a nens de 6 a 9 anys

Petita Història de la Seu Vella de Lleida. Un conte de Núria Piqué il·lustrat per Pilarín Bayés.  Editorial Mediterrània
“Petita Història de la Seu Vella de Lleida”. Un conte de Núria Piqué. Editorial Mediterrània

De 10 a 13 anys. Aprofitant que és nadal i que no volem que els més menuts perdin mai les ganes de llegir, a Núvol fem una ullada al panorama dels contes infantils i en recomanem uns quants. Si teniu fills de 10 a 13 anys, aquests 7 contes poden ser un bon regal: 7 llibres per nens de 10 a 13 anys.

"Els secrets de l’escola. On van les Mestres quan es pon el sol?" Un conte d'Éric Veillé.  Blackie Little Books

“Els secrets de l’escola. On van les Mestres quan es pon el sol?” Un conte d’Éric Veillé. Blackie Little Books