Els Grans Conjunts de l’ESMUC acomiaden el curs

8.06.2016

El curs s’acaba i a l’ESMUC comença el cicle de concerts de Grans Conjunts. Aquestes formacions es creen com a part de l’activitat curricular de l’Escola Superior de Música, però alhora són un mecanisme de projecció de tots els seus estudiants. És així com entre el 13 i 17 de juny tindran lloc els concerts del Gran Conjunt de Flamenco, de Cobla, el Conjunt d’Antiga i de l’Orquestra Simfònica.

L'Orquestra Simfònica de l'ESMUC és un dels Grans Conjunts que actuen aquest final de curs

L’Orquestra Simfònica és un dels Grans Conjunts que actuen al final de curs de l’ESMUC

El públic d’aquestes mostres comprovarà la tasca formativa i docent que s’ha dut a terme al llarg del curs. Els concerts tindran lloc a L’Auditori i a l’Auditori del Centre Cívic de Sant Martí de Provençals, i l’entrada serà gratuïta. El conjunt que trencarà el gel serà el de Flamenco, que dilluns 13 de juny actuarà sota la direcció del guitarrista José Quevedo “El Bolita”. L’acte tindrà lloc a Sant Martí de Provençals, on l’endemà serà el Conjunt de Cobla qui interpretarà el seu repertori sota la direcció de Jordi León. El programa comptarà amb clàssics de totes les èpoques i una picada d’ull al mestre Manuel Oltra.

Dimecres 15 de juny Salvador Mas, exdirector de l’Escola Superior de Música de Catalunya, tornarà a l’Esmuc per dirigir l’Orquestra Simfònica. El concert tindrà lloc a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona, i s’interpretaran obres de Debussy i Brahms. L’orquestra repetirà actuació el divendres 17 de juny al Teatre de L’Atlàntida de Vic.

L’últim conjunt a l’hora d’actuar serà el d’Antiga, encapçalat pel mestre de concert Emilio Moreno. S’hi podrà sentir una selecció de Les Indes Galantes, de Jean Philipe Rameau. A part d’aquests actes, cal destacar que la Big Band de l’Esmuc ja va dur a terme el seu concert dissabte passat, 28 de maig, fins de la programació d’Afters de L’Auditori de Barcelona. La formació, dirigida per Lluís Vidal, normalment forma part del cicle de Grans Conjunts.

Per més info, consulteu el web de l’ESMUC