Carles Capdevila, premi Ciutat de Barcelona de Comunicació

12.11.2015

El periodista Carles Capdevila ha guanyat el premi Ciutat de Barcelona en l’àmbit de Comunicació pel seu esforç constant en la defensa de l’educació des dels mitjans, que ha tingut una fita el 2015 en l’extraordinària difusió a través de les xarxes socials de la conferència Educar amb humor.

El Jurat, presidit per Vicent Partal, reconeix també els cinc anys en què Carles Capdevila ha impulsat el diari Ara i considera, en aquest sentit, el seu discurs de comiat com a director un testimoni especialment valuós del seu pensament periodístic.

 

Carles Capdevila, director de l'ARA, ha estat distingit amb el premi Marta Mata

Carles Capdevila, director de l’ARA, ha estat distingit amb el premi Marta Mata | Foto Diari ARA

 

Carles Capdevila (Els Hostalets de Balenyà, 1965)  ha impartit nombroses conferències sobre l’educació. Una de les seves intervencions més inspirades és sense dubte la ponència ‘Educar és comunicar… amb humor’, a les jornades Gestionando Hijos, que es va celebrar l’estiu passat a Barcelona i que ja ha acumulat més d’un milió de visualitzacions a YouTube en poc més de tres mesos. Capdevila fa un monòleg hilarant i ple d’enginy, amb tots els recursos del millor standup comedian. Hi repassa la seva vida com a pare per donar alguns consells sobre l’educació dels fills.  No us perdeu el moment en què Capdevila, fent cua a la caixa del supermercat, conversa amb els bolquers del seu fill i les compreses de la seva filla.

Amb motiu del premi, el diari ARA ha recollit els millors articles de Capdevila sobre educació.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. L’enhorabona pel premi, Carles! Te’l mereixes, de debò. A casa seguim amb molt d’interès part de la teva feina als papers i a la ràdio en el camp de les relacions pares i fills, servida amb rigor i molt d’amor.
    Et desitgem tota la sort del món.