#espaislecturaBCN

3.04.2014

Les Biblioteques de Barcelona convoquen el concurs #espaislecturaBCN a Instragram. Amb aquest concurs volen donar difusió del nou perfil que les Biblioteques de Barcelona han obert a Instagram, escollint el tema dels espais de lectura públics preferits pels barcelonins. I amb l’objectiu de fer  un “mapa de la lectura” a Barcelona amb totes les imatges dels concursants. En aquest mapa s’hi ubicaran totes les BibliotequesBCN i s’hi afegiran els llocs que els barcelonins ens vagin descobrint a través de les seves imatges.

 

Biblioteca de Camp de l'Arpa | Foto Biblioteques de Barcelona

 

Al compte d’Instagram de Biblioteques s’hi han anat penjant  imatges  de les BibliotequesBCN amb el hashtag  #espaislecturaBCN i també d’alguns espais exteriors a prop de cadascuna de les Biblioteques. Les fotografies les han fet els mateixos treballadors de les biblioteques i la veritat és que n’han resultat unes imatges molt originals i divertides.

Quan acabi el concurs, des del perfil  d’Instagram es donarà a conèixer imatges inèdites i poc habituals de les biblioteques de la ciutat. L’objectiu no serà tant anar penjant imatges  exteriors i interiors de cadascuna de les biblioteques, sinó oferir imatges del back-oficce, instantànies del dia a dia que no poden veure els usuaris .

D’imatges dels espais de biblioteques en trobem un munt de disponibles a la xarxa i als webs. Tant de fetes per la pròpia institució com fetes pels mitjans de comunicació o pels propis usuaris. Per això Biblioteques de Barcelona ha pensat que la seva aportació a Instagram havia de ser una mica diferent  i aportar nous continguts que cap altre usuari pugui fotografiar.

Aquestes imatges donen valor a tot el que no “veuen” els usuaris i poden ajudar a donar visibilitat a tota la feina que fan els professionals de les biblioteques i que és tan necessària per al bon funcionament de les activitats i dels serveis.

Ara ja podeu veure les fotos penjades al perfil de BibliotequesBCN d’Instagram amb el hashtag #espaislecturaBCN.

A partir de Sant Jordi, les fotos que mai havíeu vist fins ara de les BibliotequesBCN. Us mostrarem la nostra cara menys coneguda.