Girem Full! unir la lectura amb la lluita contra el càncer

La iniciativa Girem Full! vincula la lectura amb la lluita contra el càncer. Per cada llibre llegit es donaran 10 minuts de recerca en immunoteràpia.

Ja fa quatre anys que llegir és sinònim d’ajudar en la investigació contra el càncer. Girem Full! és la iniciativa solidària per recaptar fons per a la recerca contra el càncer. L’objectiu és senzill, arribar a les 1.000 hores de recerca. Per això, per cada llibre llegit, es donen 10 minuts de recerca i, per cada sis llibres, una hora. Aquest any tots els beneficis estan destinats a la recerca en immunoteràpia.

Presentació de la campanya Girem Full! (Foto: Francisco Avia - Hospital Clínic)
Presentació de la campanya Girem Full! Foto: Francisco Avia – Hospital Clínic

La campanya va començar el 21 de març, coincidint amb el dia mundial de la Poesia i durarà fins al 23 d’abril, Sant Jordi. Hi participen el Gremi de Llibreters de Catalunya, la Fundació Collserola i l’Hospital Clínic de Barcelona.

Tothom pot participar-hi, només cal tenir el punt de llibre. Un cop acabat el llibre, s’ha d’escriure la ressenya en aquest punt de llibre, que es lliura a les llibreries participants o s’envia en format digital. Els punts de llibre físics es faran arribar a l’Hospital Clínic, i sumats a les ressenyes digitals es convertiran en hores de recerca contra el càncer.

Malgrat que el 2020 la pandèmia de la COVID-19 va obligar a fer una pausa en el moment àlgid del projecte, el suport de la comunitat i l’impacte aconseguit, han donat l’impuls per engegar aquesta nova etapa. 

En l’edició anterior, es va assolir l’aliança de 97 llibreries, 73 editorials i molts altres actors del món literari. La unió va ser fonamental per aconseguir els objectius solidaris i de recaptació. A més de difondre la tasca investigadora de l’Hospital Clínic en l’àmbit de la immunoteràpia contra el càncer.

També pots fer una donació al web de Girem full.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació