Retorna la il·lusió de jugar

Comencem l’any amb dansa per a tots els públics!

Jaume Forés Juliana

Jaume Forés Juliana

Actor, realitzador i gestor cultural

Comencem l’any amb dansa! Després d’acollir el 21 i el 22 de desembre els últims espectacles del Hop Festival, el festival de creació contemporània més destacat del país en l’àmbit de les danses urbanes, i d’haver recuperat Nu, l’espectacle del 23è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9Barris, el Mercat de les Flors us convida a entrar al 2020 amb la il·lusió d’un infant gràcies a la nova proposta d’Aracaladanza.

Espectacle Play, d’Aracaladanza

Amb gairebé 25 anys d’història, aquesta companyia pionera, impulsada pel coreògraf argentí establert a Madrid Enrique Cabrera, ha sabut guanyar-se una merescudíssima reputació en el món de les arts escèniques per a públic familiar tot creant un llenguatge particular que combina el món de la dansa amb el del teatre d’objectes. Des dels seus inicis ha volgut acostar la dansa contemporània a tots els públics i, veient com els seus espectacles visuals, plens de rigor artístic, fascinen petits i grans, podem assegurar que se n’ha sortit amb escreix. 

La trilogia d’espectacles basats en l’obra de grans pintors, Pequeños paraísos (El Bosco, 2006), Nubes (Magritte, 2009) i Constelaciones (Miró, 2012), els va catapultar a la fama internacional. Ara, abandonen les inspiracions pictòriques per explorar el desig de jugar a Play, un espectacle de retorn als orígens on el vestuari, la il·luminació i la música tenen la màxima importància. Cinc intèrprets ens endinsaran en un món de fantasia on tot és possible, com en la imaginació dels infants: peixos que parlen, gossos ballant claqué, vestits extravagants de mànigues infinites, arbres que floreixen màgicament i coreografies amb flotadors i ossos de peluix gegants.

Els dies 3, 4, 5, 11 i 12 de gener el Mercat de les Flors recupera aquesta obra que ja vam poder gaudir al SAT! (Sant Andreu Teatre) durant el Festival Grec 2019.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació