Torna l’Arqueopòdcast

El MAC posa en marxa la segona temporada amb una versió per a infants.

Carlos Bueno Llasat

Carlos Bueno Llasat

Estudiant de periodisme, mestre de primària i escriptor

El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) presenta una nova plataforma web per difondre el patrimoni arqueològic. Hi podrem trobar tant l’Arqueopòdcast, que ja va ser un èxit en la seva estrena, com el nou Arqueopòdcast Júnior, pensat per a infants i joves d’entre 8 i 15 anys.

El primer capítol de l'Arqueopòdcast Júnior es dedicarà a l'or del Segre. © MAC
El primer capítol de l’Arqueopòdcast Júnior es dedicarà a l’or del Segre. © MAC

Els capítols del Júnior s’estrenaran cada dues setmanes. Tindran una durada d’uns 20 minuts i tractaran d’estimular la curiositat de l’audiència. De fet, la idea és que aquests continguts puguin ser utilitzats pel professorat d’instituts i escoles com a recurs educatiu. 

El primer episodi, per exemple, tractarà sobre l’or del riu Segre i comptarà amb la col·laboració de Mireia Subirada, responsable del centre de Balaguer dedicat al tema. D’aquesta manera, es busca incentivar les visites als llocs d’interès des dels quals es graven els capítols, procurant així una experiència menys enllaunada i més immersiva.

Per la seva part, el pòdcast pensat per a tots els públics estrenarà la segona temporada. Aquesta se sumarà als 19 episodis ja publicats l’any passat en què vam poder aprendre més sobre els nostres avantpassats de l’Edat Antiga i Feudal a través de veus expertes del món de l’arqueologia de Catalunya i des dels mateixos jaciments i exposicions.

Els pòdcasts es poden escoltar des de la plataforma mateixa, però també trobareu totes dues sèries a Spotify, Ivoox i Apple Podcasts.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació