SCAN Tarragona obre les convocatòries Full Contact i Residència de creació L’Arxiu

Obertes les convocatòries del festival de fotografia SCAN per promoure la innovació de les arts visuals

El Festival Internacional de Fotografia de Tarragona SCAN obre dues noves convocatòries de beques per a apassionats de les arts visuals i la fotografia. D’una banda, el Full Contact per a fotògrafs emergents i, d’altra banda, la Residència de creació L’Arxiu, per a la promoció dels projectes arxivístics. El termini de presentació de propostes és el 26 de maig i el 20 de maig respectivament.

La proposta de l’any passat Inner Nights de Mar Flores.

Si ets un artista fotogràfic emergent, l’SCAN Tarragona posa en marxa el Full Contact, per donar suport a la nova creació d’aquests talents. L’objectiu de les beques és propiciar un espai de trobada professional amb els agents del món de l’art. Alhora vol ser un visionament de portafolis innovador en què els seleccionats mostrin les seves creacions a un grup d’experts de la fotografia i les arts visuals, i que obtinguin un feedback sobre la seva obra. L’equip de professionals seleccionarà 12 propostes que seran convidades a la 7a edició del Full Contact.

Una altra de les propostes de l’SCAN és la segona Residència de Creació Artística i d’Investigació per al desenvolupament de projectes artístics i d’investigació a partir del fons fotogràfic i audiovisual dipositat en el Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) de L’Arxiu de Tarragona. La finalitat d’aquesta residència és obrir les portes del fons fotogràfic i audiovisual a artistes, curadors i investigadors, amb la idea d’incentivar la creació de projectes artístics o d’investigació en l’àmbit arxivístic.

En ambdues beques, hi pot participar qualsevol persona resident a l’Estat espanyol major d’edat amb interès per les arts visuals. Als webs del Full Contact i la Residència de Creació de l’Arxiu hi trobareu totes les bases per a la inscripció. 

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació