Cohabitar la bellesa

Els dies 28, 29 i 30 de setembre el Centre d'Art Contemporani Fabra i Coats ofereix un seminari gratuït sobre l'experiència estètica a càrrec d'Oriol Fontdevila

La darrera setmana de setembre se celebra el seminari Cohabitar la bellesa, que aprofundirà sobre l’exposició La Transformació Sensible, que es pot visitar a Fabra i Coats Centre d’art contemporani des del 19 juny. Serà conduït per Oriol Fontdevila i hi participaran artistes de l’exposició i la Núria Güell, que actualment també exposa a Centre d’Art Contemporani a la Fabra i Coats.

El seminari se celebrarà en tres sessions, totes a les 17 h. El 28 de setembre hi ha la primera sessió, La bellesa inconfessable, amb Núria Güell i Patrícia Esquivias.​ La segona sessió se celebra el dia 29, a càrrec d’Amica Dall (Assemble) i Julia Ramírez-Blanco sota el títol La bellesa intencional. L’última sessió és La bellesa postestètica, amb Javier Peñafiel i Rita Rakosnik, col·laboradora de Núvol, i tindrà lloc el dia 30.

Comprendre el potencial actual de la bellesa passa per comprendre-la en tant que part de l’objecte abans que no pas de la mirada del subjecte. En el seminari s’exposaran diferents perspectives i s’examinarà el paper de la bellesa en projectes artístics que volen incidir en contextos socials i assolir rellevància política. També es reflexionarà sobre maneres de comprendre la bellesa, més enllà del moment estètic.

El seminari és gratuït, amb inscripció prèvia a [email protected]. Trobareu més info sobre el seminari aquí.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació