Una conversa sobre Hamlet

Sergi Belbel i Enric Cambray han conversat amb el director de la Perla 29, Oriol Broggi, en un col·loqui celebrat després de la funció del dia 20 d’octubre a la mateixa Biblioteca de Catalunya, i que vam poder enregistrar.   

Fins al 29 d’octubre la Perla 29 acull a la Biblioteca de Catalunya l’obra Hamlet.01, un monòleg de Sergi Belbel interpretat per Enric Cambray. Aquí el protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare apareix davant dels espectadors del segle XXI per disseccionar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que duu el seu nom. A cavall entre l’stand up comedy, una conferència performàtica i una classe magistral de close reading, Hamelt.01 és una peça plena d’humor i saviesa, que lliga artísticament dues bèsties de l’escena catalana de dues generacions diferents, un dramaturg de 60 anys i un actor de 30 i pocs, i que es converteix en un autèntic acte de transmissió teatral.  

Sergi Belbel i Enric Cambray han conversat amb el director de la Perla 29, Oriol Broggi, en un col·loqui que es va celebrar després de la funció del dia 20 d’octubre a la mateixa Biblioteca de Catalunya, i que vam poder enregistrar.  Vall Octavio ja tingut cura de l’edició i postproducció d’aquest pòdcast.

Enric Cambray © David Ruano

Podeu llegir aquí la crítica de Martí Figueras de l’espectacle Hamlet.01

 

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació