1×05 CUL DE SAC | L’any que els llevaires van guanyar els Gaudí, amb Mikel Gurrea

En el cinquè episodi ens acompanya Mikel Gurrea, director de Suro, el seu primer llargmetratge i guanyador de tres premis Gaudí per Millor direcció novella i millors actriu i actor protagonistes

Si ets aquí és perquè estàs escoltant Cul de Sac, un pòdcast en català on cada mes la Belit Lago i l’Agus Izquierdo conversem sobre temes relacionats amb el cinema (festivals, estrenes, plataformes, institucions o monogràfics). A cada episodi hi haurà una personalitat convidada, amb qui parlarem, distesament, sobre temes d’interès cinèfil, la seva trajectòria, els seus gustos i la seva feina. Aquest programa pretén ser dinàmic i participatiu i, per això, també oferirà un espai de recomanacions personals i una mica d’interacció amb la gent a través de les xarxes socials.

En el cinquè episodi ens acompanya Mikel Gurrea, director de Suro, el seu primer llargmetratge i guanyador de tres premis Gaudí per Millor direcció novella i millors actriu i actor protagonistes. En Mikel va néixer a Donosti, va estudiar a Barcelona (on encara viu) i va decidir localitzar Suro dins el paisatge alt-empordanès. Conversem amb el cineasta sobre el recorregut de la pel·lícula, els personatges de l’Helena i l’Ivan (interpretats per Vicky Luengo i Pol López) la importància dels drames rurals en els nostres dies, la màgia que desprenen els intèrprets no professionals, com va viure el director la gala dels Gaudí, i també ens avança projectes futurs.

També podeu escoltar el podcast des d’aquestes plataformes:

Spotify

iVoox

Apple Podcasts

Google Podcasts

So i disseny: Laia Serch

Disseny del logo: Pau Juárez

Música: Simonas Valiuska i Pau Valls Murtra

També podeu recuperar el quart episodi de CUL DE SAC aquí:

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació