“Nervi”, el nou punt de trobada de la cultura a 3Cat

El nou programa de cultura tindrà tertúlies, entrevistes i recomanacions sobre música, cinema i videojocs

3Cat estrena Nervi aquest dijous 2 de maig, el nou espai cultural de la plataforma. Presentat per Andrea Gumes, el programa oferirà tota una àmplia proposta cultural cap a un públic inquiet i consumidor de cultura. A més, també hi haurà tertúlies i entrevistes per conèixer els protagonistes de l’actualitat cultural.

La presentadora Andrea Gumes a Nervi. Cedida (3Cat)

Sentir creacions artístiques, veure actuacions musicals, conèixer fites contemporànies, endinsar-se en la ciència-ficció o el món dels videojocs són algunes de les propostes d’aquest nou espai. També hi haurà entrevistes conduïdes per Andrea Gumes, tertúlies sobre la creació artística i la seva incidència social amb Júlia Bertran, actualitat cultural de Bet Molina i recomanacions de cultura pop de Jacint Casademont. L’emissió lineal també comptarà amb la secció d’agenda d’autor setmanal amb recomanacions de Júlia Bertran i Mariona Borrull

Nervi tindrà música en directe a les seccions “Les feres” i “Gran!”, un innovador format per abordar les grans fites culturals que han marcat un abans i un després en la història. Tot es podrà veure a la plataforma 3Cat, conjuntament amb els videopòdacsts presentats per Mariona Borrull “Replicants” sobre ciència-ficció, terror, fantasia i els fenòmens pop. Per acabar, Patrick Urbano s’encarregarà de la secció “Tres vides”, per aprofundir en el món dels videojocs i els conceptes de les ficcions.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació