Un pòdcast per descobrir l’univers de La Filmoteca

La Filmoteca estrena ‘Viatge a Júpiter, el seu pòdcast per descobrir tot allò que hi ha passat i que hi passarà

La Filmoteca de Catalunya neix com una delegació de la ‘Filmoteca Nacional de España’ amb projeccions setmanals al Cine ABC de Barcelona entre el 1963 i el 1967. Durant aquestes sis dècades destinades a la preservació i la difusió del patrimoni audiovisual i de la cultura cinematogràfica, La Filmoteca ha acollit des de projeccions fins a exposicions o restauracions de films, fotografies, música, llibres, cartells, revistes i documents cinematogràfics. Aquest gener La Filmoteca presenta Viatge a Júpiter, un pòdcast propi per descobrir el seu univers amb tot allò que hi ha passat durant aquests anys, però també, tot el que hi passarà.

Seu de la Filmoteca de Catalunya a Barcelona © Guillermo Rivera

Viatge a Júpiter, conduït per la periodista Marta Armengou, publicarà un episodi nou un cop al mes. Els capítols inclouran seccions amb entrevistes en profunditat, directes o reportatges sobre temàtiques concretes. El primer capítol, estrenat aquest gener, és un especial allunyat del format que tindran la resta de capítols.

En aquest primer episodi, Armengou, acompanyada del director de La Filmoteca, Esteve Riambau, repassen les activitats programades per aquest 2023 com l’exposició ‘Manoel de Oliveira, fotògraf’, que serà a La Filmoteca fins al 19 de març.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació