Ja et pots descarregar la revista Núvol de La Setmana amb el diari Ara

Avui diumenge, aconsegueix la revista Núvol de La Setmana amb el diari Ara

Un any més, Núvol edita i publica la revista oficial de La Setmana del Llibre en Català, que se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona del 9 al 18 de setembre. Tothom qui ho desitgi, podrà descarregar-se-la en format digital fent clic aquí. La versió en paper es distribuirà gratuïtament al Moll de la Fusta durant el festival. Els subscriptors Premium la rebreu a casa vostra.

Coberta de la revista Núvol de La Setmana

Aquest número especial de la revista Núvol recull les principals novetats de la represa literària. Inclou una agenda de totes les activitats i una àmplia selecció de les novetats que s’hi presentaran, més d’un centenar de títols de vuitanta segells editorials. Proposem novetats de narrativa en català, i una selecció de ficció estrangera contemporània. També repassem la trajectòria de Joan Francesc Mira, premi Trajectòria, i dels dos centenaris de l’any, Gabriel Ferrater i Joan Fuster, així com les noves traduccions de Virginia Woolf o Pier Paolo Pasolini. També us proposem un retrat panoràmic de les col·leccions de clàssics i de poesia, i reflexionem sobre alguns temes que tindran una forta presència a La Setmana, com ara la cuina o el ruralisme.

A la revista hi trobareu articles de l’equip actual de Núvol, com ara Bernat Puigtobella, Joan Burdeus, Oriol Puig Taulé, Jaume Forés, Carlota Rubio, Marc Calvo, Carlos Francesch, Vero García, Guillermo Cabellos o Clara Carmona, i també de col·laboradors com ara Pere Antoni Pons, Anna Punsoda, Lluís-Anton Baulenas, Enric Gomà, Anna Carreras o Teresa Costa-Gramunt.

Aprofitem per anunciar que, com cada any, Núvol serà present a La Setmana. Trobareu les novetats de la Biblioteca del Núvol, entre les quals Escriure: instruccions d’ús de Melcior Comes a la parada número 11-12 amb la llibreria La Impossible. Comes presentarà amb Bernat Puigtobella el seu assaig dissabte 17 de setembre a les 12h a la carpa de l’APECC. Per altra banda, Núvol anuncia el guanyador del Premi Núvol de Contes a La Setmana diumenge 18 de setembre a les 12:15h (escenari 3).

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació