Aigua. Una cançó contada de Cesk Freixas

Nanit publica un conte basat en la cançó homònima del cantautor Cesk Freixas.

Aigua és un conte basat en la cançó homònima de Cesk Freixas, i il·lustrat per Anna Gelats Llobet. En aquesta història el lector pot seguir les aventures d’una petita gota, que des dels núvols espera ansiosa el seu torn per convertir-se en pluja.

La cançó parla del cicle de l’aigua i de la vida i ho veiem reflectit en aquesta obra no només gràcies a la seva adaptació escrita, sinó també gràcies a les boniques il·lustracions que acompanyen la narració. Els lectors segueixen tot el recorregut de la petita gota, que viatja per tot el món fins a tornar a convertir-se en aigua de mar.

Com la mateixa editorial ens explica, aquesta obra està pensada per fer entrar la força i la bellesa de la natura a casa. Ens parla de l’immens valor que una sola petita gota pot arribar a tenir i també fa un paral·lel entre el aigua i la infància: la seva vitalitat, senzillesa, transparència i espontaneïtat.

Mitjançant el personatge de la gota, els petits poden veure’s identificats i aprendre més sobre ells mateixos i també sobre la vida mateixa.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació