Notícies fresques

29.08.2012

Calendari reial

La casa reial espanyola està pensant molt seriosament protagonitzar un calendari de nus (tipus Pirelli, bombers, clubs de futbol sense patrocinador, estudiants de fisioteràpia per pagar-se el viatge de fi de carrera, etcètera) de cara el 2013 amb l’excusa de solidaritzar-se amb el seu col·lega Enric l’anglès, encara que el que realment pretén és millorar la seva imatge entre el poble. Hi apareixerien tots els membres directes, indirectes i trobats pel carrer, i s’especula amb les diferents postures i marcs de cada membre i si és convenient que la reina hi aparegui o no. El gremi de tallers de vehicles ha fet palesa la seva preocupació per l’afer.

Popularitat en calçotets

Paral·lelament, i seguint amb la campanya de màrqueting monàrquic per pujar punts de popularitat, tant malmesa aquest darrer any, els assessors de la reial casa valoren la proposta de l’imperi Murdoch sobre la possibilitat que el príncep d’Astúries pàtria estimada participi en els concursos de míster calçotets mullats que s’organitzin en les festes majors que encara queden per celebrar. La MTV també ha mostrat el seu interès per a fer-ne un reality.

La mani de l’11 de setembre

Els partits polítics catalans han demostrat el seu astorament davant la possibilitat que aquest any es faci una mani l’11 de setembre a Barcelona. No s’ho esperaven! “Si això ja no s’estila!, si ja no té sentit, abans sí que era macu, quan jo hi anava, quan tot era concòrdia i harmonia…” repeteixen amb aquell somriure cregut fruit de no saber-ne de la missa la meitat i demostrant una vegada més la seva mala memòria i que no trepitgen les hemeroteques mai de la vida, no sigui que si veiessin retratats. Emprenyats perquè la convocatòria no hagi sortit de la seva estructura funcionarial, ara juguen a la puta i la ramoneta: “jo no hi penso anar,  a mi que no m’hi busquin, jo seré a l’aplec dels esclafa-síndries a cops de cap…, però ves-hi tu”, alhora, no fos cas, cada partit fa seu el seu partidisme, de manera que posen les condicions per anar-hi sense adonar-se’n que no hi foten cap falta.

 

El perfil de Mou

Mou busca perfils adequats pel seu equip d’ara. Després d’anunciar que viu a mort amb ell i per ell, que, vaja, no sap pensar (quina novetat!) en altra cosa, ha decidit que no en té prou amb noms i determinades actituds, i ara ha proclamat, amb aquell posat d’ofès enfadat tan bufó que fa, que busca un perfil. Encara no ha definit quin, però que busca un perfil, això és segur. El seu manager està fent un esbós de com ha de ser.