El Pòquer és millor que el sexe

6.04.2014

Ara et farem una pregunta que potser et semblarà estranya. Què és millor? El pòquer o el sexe? Si consideres que la resposta correcta a aquesta pregunta és el sexe, rumia’t-ho dues vegades. Titanbet.es, pàgina especialitzada en el joc del pòquer, publicava no fa gaire aquesta tira còmica que explica, fil per randa, per què el pòquer és, de fet, molt millor que el sexe. Si no t’ho creus, dóna un cop d’ull a la vinyeta i probablement canviaràs de parer.

La vinyeta és irònica, i esclar, Titanbet no espera pas que els seus visitants prefereixin el joc a les seves amants, dones, marits, nòvies i amics, però la tira és força divertida i s’ho val perquè els arguments que dóna són incontestables.

Titanbet  proposa fins a 14 motius pels quals el pòquer és millor que el sexe. Set raons de per què una cosa i l’altra s’assemblen i no veu cap motiu per creure que el sexe pugui ser millor que el pòquer.

Per començar, les semblances: el pòquer és com el sexe en el fet que no funciona tant si és un plaer solitari. Tant en l’un com l’altre has de fer anar les mans amb compte. En tots dos casos has de prendre precaucions per evitar sorpreses desagradables.  En tots dos casos hi ha vegades que t’has de marcar un farol, i en qualsevol cas, la mida sempre compta.

I vet aquí les diferències que demostren que el pòquerés sempre molt millor. En primer lloc, en el joc del pòquer la monogamia no és cap obligació. Fins i tot és millor jugar amb tres o quatre companys diferents, i ningí s’enfada si canvies de parella. A més a més, al joc del pòquer la falta d’experiència no t’hauria de fer vergonya ni crear-te paranoies, com sol passar malauradament amb el sexe. De fet, al pòquer els teus companys de joc encara experimenten més plaer si ets un inexperimentat. Jugant a pòquer no tens cap mena de limitació física, i pots jugar tantes partides consecutives com vulguis. El joc també millora amb l’edat, i una persona gran ho fa més bé que una de jove. Finalment, a diferència del sexe, el pòquer no et demana anar a sopar ni l’escalfament ni que et dutxis!

Què me’n dius? Esteu d’acord amb Titanbet? O potser encara ets una d’aquelles persones que es pensen que no hi ha res millor que el sexe?