Veronese torna (en línia) a Barcelona

Els espectadors tindran una trobada triple amb el director dins el marc del festival Grec

El director argentí Daniel Veronese torna a Barcelona en format virtual -mitjançant la plataforma Zoom- per mostrar la seva obra La persona deprimida. Estrenada el 2019, la peça està basada en un text de l’escriptor nord-americà David Foster Wallace que forma part de la triologia Experiencias. La connexió es farà en directe el divendres 10 i el dissabte 11 des de la sala Timbre 4 de Buenos Aires, dins el marc del festival Grec.

El dramaturg Daniel Veronese

L’obra de Veronese, interpretada per la coneguda actriu argentina María Onetto, tracta la relació d’una dona amb el seu terapeuta i el mètode de tractament al qual recorre, basat en un cercle d’ajuda. És a dir, l’especialista escull les persones a qui la malalta pot trucar en qualsevol moment per expressar els seus sentiments i emocions. La peça teatral narra el dolor profund de la protagonista amb un estil que recorda més a la introspecció i els pensaments íntims que no pas l’expressió oral, evitant la simple descripció de la malaltia i connectant amb l’espectador en el que acaba sent una mena de crit d’ajuda.

Després de veure l’obra, els espectadors participaran d’un col·loqui en línia amb el director i l’equip creatiu del muntatge, sobre els mecanismes de creació i l’estètica del teatre de Veronese. La trobada, però, no s’acabarà aquí, sinó que encara hi haurà una tercera part: l’assistència exclusiva a un assaig obert de la nova direcció i adaptació del director, titulada Otoño e invierno.

Daniel Veronese compta amb una trajectòria professional extensa -és autor, adaptador, creador de versions, actor i director teatral- i ben coneguda pels espectadors de Barcelona, ciutat on ha dirigit prèviament diversos muntatges com Quién le teme a Virginia Woolf o Los hijos se han dormido, entre moltes altres. Els seus textos s’han representat arreu d’Amèrica, Europa i Àsia i han estat traduïts al francès, l’alemany, l’italià, l’anglès i el portuguès.

Per assistir a la triple trobada cal inscripció prèvia, que podeu fer en aquest enllaç.

Podeu consultar tota la programació del Grec en aquest enllaç.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació