La Mostra d’Igualada aposta per la innovació escènica

Aquest dilluns comença el període d’inscripció de les companyies per sol·licitar participar a la 27a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc del 7 al 10 d’abril de 2016. Les sol·licituds es poden formalitzar en línia fins al 16 d’octubre.

Aquest dilluns comença el període d’inscripció de les companyies per sol·licitar participar a la 27a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc del 7 al 10 d’abril de 2016. Les sol·licituds es poden formalitzar en línia fins al 16 d’octubre.

mostra d'igualada

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior.

El director artístic de La Mostra, Pep Farrés, seleccionarà els espectacles d’acord amb la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. Igualment donarà preferència als treballs que s’estrenin a La Mostra o s’hagin estrenat en el darrer any abans de l’edició en què es presenta la sol·licitud. També tindran prioritat les companyies que no hagin actuat en l’última edició de la fira. Les inscripcions es poden realitzar fins al 16 d’octubre a través d’un formulari publicat al web de la fira www.lamostraigualada.cat, on es detallen els requisits artístics, les condicions de participació i la documentació necessària. L’any passat La Mostra d’Igualada va rebre un total de 322 sol·licituds, la xifra més alta registrada fins al moment.

La Mostra d’Igualada. Fira de teatre infantil i juvenil

La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Fira estratègica de Catalunya, La Mostra està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 27a edició se celebrarà del 7 al 10 d’abril de 2016.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació