La Fura dels Baus recrea la llegenda del Pont del Diable

La Fura dels Baus realitza un espectacle impressionant basat en la llegenda del Pont del Diable de Martorell i dirigit per Carlus Padrissa.

El passat dissabte, 27 d’abril, Martorell va ser escenari de la versió de la Fura dels Baus de  la llegenda del Pont del Diable, que ha dirigit Carlus Padrissa. L’acte, emmarcat en la Fira de  Primavera del municipi, va congregar més de 4.000 espectadors que van gaudir de la màgia, la  intensitat i l’espectacularitat de l’esdeveniment.

La representació de la llegenda del Pont del Diable, que arriba a la seva vuitena edició i que cada any es realitza de forma diferent, ha coincidit amb el 40è aniversari de la Fura dels Baus. Enguany  ha comptat amb la col·laboració dels Gegants de Martorell i la Colla de Diables i Dracs de Martorell, a més d’un grup de motoristes. La versió furera també ha inclòs una sorprenent xarxa humana de diables, i es va representar amb dues funcions gratuïtes: una a les 21.30 h i una altra a les 22.30 h. Partint de l’eslògan  “Deixa-­‐t’hi  la  pell,  però  ves  a  Martorell”,  l’espectacle  ha  comptat  amb  el  talent  de  l’artista Quico Palomar, la soprano Alba Fernández i el baríton Toni Marsol.

Fira de Primavera de Martorell

A més del macroespectacle, del 26 d’abril al 5 de maig, visitants i veïns podran gaudir de la Fira de Primavera de Martorell, un esdeveniment que ofereix les millors propostes culturals, lúdiques i gastronòmiques. Amb motiu de la Fira també es duran a terme la 5a edició de la Fira Gastronòmica de la Llegenda i un concert de Joan Colomo, entre altres activitats.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació