La felicitat improbable

El cicle improbables a la Casa Elizalde acull tres experiènces escèniques que ens acosten als joves

El cicle Improbables torna a la Casa Elizalde en la seva cinquena edició. Aquest desembre s’hi podran veure tres espectacles: Correspondència, No m’oblideu mai i Hàbitat (doble penetració). Les experiències escèniques es dedicaran a escoltar la gent jove a través d’un teatre escrit per ells i que parla sobre ells. A més, s’oferirà sempre un col·loqui postfunció moderat per experts que reflexionaran sobre les temàtiques tractades.

Dimarts 11 i dimecres 12 es podrà veure Correspondència, un espectacle d’aTemporal que iniciarà l’edició d’aquest any. Alfons Nieto i Neus Soler interpreten els dos personatges protagonistes que, a partir d’un anàlisi dels canvis en les relacions de correspondències al llarg dels anys, que va des de les cartes al WhatsApp, reflexionaran sobre l’amor i el valor de les paraules “t’estimo”.

La primera funció anirà seguida d’un col·loqui amb Oriol Puig Taulé, crític de Núvol i investigador teatral.

Dijous 13 i divendres 14 es representarà No m’oblideu mai, un espectacle de Mithistòrima produccions. “Què impulsa una persona que té tota la vida per davant a matar-se?” és la pregunta que s’intenta respondre a través d’aquesta obra de teatre documental que desenvolupa la temática tabú del suïcidi d’adolescents i joves, una mort rebutjada i estigmatitzada que és la primera causa de mort entre el jovent a l’estat espanyol. El text està escrit a partir de testimonis reals per poder donar veu a joves i així entendre la situació. El muntatge està dirigit per Llàtzer Garcia i protagonitzat per Marta Montiel i Elies Barberà, amb la col·laboració d’Edu Vásquez.

El col·loqui postfunció serà moderat dijous per Anna de Palol, psicòloga, i divendres per Jordi Reviriego, metge i psicoterapeuta.

L’últim espectacle, Hàbitat (doble penetració) de H.I.I.I.T, que es representarà dimecres 19 i dijous 20, ens parla sobre la necessitat actual d’exhibir la vida privada i íntima a les xarxes socials per sentir que formem part d’aquest món. El repartiment, Diana Gómez, Georgina Latre, Maria Hernàndez, Jaume Viñas i Rafa Delacroix, ens farà veure com això ens produeix una falsa sensació de llibertat a través de diferents escenes que tindran lloc una mateixa nit a prop d’un edifici de nova construcció.

L’espectacle va obtenir el primer premi del Cicle de creació escènica Despertalab 2018 i també serà comentat per Oriol Puig Taulé, en el col·loqui postfunció de dimecres.

Trobareu més informació al programa del cicle Improbables.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació