El districte cultural es desconfina

Es reprenen les funcions del Barcelona Districte Cultural que s'havien cancel·lat durant l'estat d'alarma

Mireia Soler

Mireia Soler

Comunicació cultural

Els Centres Cívics tornen a obrir i amb aquesta reobertura es recupera el Barcelona Districte Cultural. La programació prevista pels mesos de març, abril i maig del Barcelona Districte Cultural ha estat reprogramada al mes de juliol. Durant aquest mes es podran veure 23 de les funcions que van haver de ser cancel·lades per la crisi sanitària.

La Cia. José Manuel Álvarez presenta l’espectacle de dansa ‘Movimiento colateral’

Serà a partir d’aquest dimecres 1 de juliol que es podrà gaudir dels espectacles de la 7ª edició. Catorze escenaris tornaran a posar-se en funcionament amb 13 de les propostes cancel·lades i la cultura tornarà a inundar els barris. Aquest mes de juliol, concretament, seran els centres cívics Albareda i Casinet d’Hostafrancs (Sants-Montjuïc), l’Auditori Sant Martí (Sant Martí), Barceloneta i Centre Sant Pere (Ciutat Vella), Baró de Viver i Can Clariana Cultural (Sant Andreu), Matas i Ramis, Casal Font d’en Fargues i Lluïsos d’Horta (Horta-Guinardó), Joan Oliver ‘Pere Quart’ i Tomasa Cuevas (Les Corts), Vil·la Urània (Sarrià-Sant Gervasi) i La Sedeta (Gràcia), on es reprendrà l’activitat del Barcelona Districte Cultural.

Les propostes d’aquest nou calendari estan destinades al públic familiar amb espectacles com Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol de La Pera Llimonera, Ni cap ni peus a càrrec del Circ Vermut, El silenci d’Hamelín de Farrés Brothers, Bitxos raros per Nuri Total i Rojo de la Mireia Miracle Company; també hi ha repertori per al públic adult, amb funcions de dansa com Movimiento colateral de Cia José Manuel Álvarez i Àer de Cia Laia Santanach, música amb artistes com Marc Parrot, Enma Fernándex i Joina, o teatre amb Converses amb el meu úter i altres interlocutors de Núria Planes Llull. 

La tornada a la normalitat vindrà acompanyada del compliment de les mesures de seguretat i aforament establertes per les autoritats sanitàries. L’objectiu és clar, tornar a gaudir de la cultura protegint la salut de tots. Per poder garantir el compliment de les normes sanitàries s’hauran de reservar les entrades, que segueixen sent gratuïtes, prèviament. Aquestes reserves es podran dur a terme als mateixos Centres Cívics.

El Barcelona Districte Cultural inicia aquest mes de juliol i es reprendrà durant els mesos de setembre i octubre. Serà al llarg d’aquests dos mesos que es recuperaran la setantena de funcions cancel·lades pel covid-19. Una vegada finalitzades serà el torn de la nova programació de tardor.

Podeu consultar tot el programa aquí.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació