Speakers' Corner

Josep M. Cadena

"Com que normalment la condició de plagiari va acompanyada d'una personalitat barruda, jo proposaria al rector afeccionat a afusellar textos aliens"

Josep M. Panareda

«Ara hi ha una gran extensió de bosc i és més continu, espès i alt. Curiosament, ara és també quan menys interès tenim per aprofitar-lo.»

Serra d'Or

Pura energia en moviment

«Aquesta escriptora de veu enèrgica i desafiant ha dedicat la seua vida a seduir-nos amb la paraula i a despertar-nos la consciència sobre tot allò que ha considerat necessari denunciar»

Serra d'Or

Un febrer revolucionari

«Viatjar a Rússia en aquells anys era una empresa àrdua. De bon començament, qui manifestava el desig de fer-ho aixecava suspicàcies al seu voltant»

Serra d'Or

Encetem l'any a Mallorca

Encetem l'any carregats d'actualitat política, lingüística i cultural! Mallorca, Francesc Orella, Festival de Sitges... Són alguns dels temes de gener.

Miquel Calçada

Ara que ve Nadal

«Han passat 77 anys i no n’hem après. Aquest Nadal, milers de refugiats sirians estaran en les mateixes condicions» que els exiliats d'aleshores.

Serra d'Or

Un Nadal commemoratiu

«Mai no vam pensar que aquella idea tindria l'èxit i la repercussió que ha acabat tenint. Ni encara menys pensar que un dia en celebraríem els 25 anys»