Torna el Premi Núvol de Contes

El primer premi està dotat amb 500 euros. Teniu temps per enviar els vostres contes fins al 9 de juliol.

Convoquem el Premi Núvol de Contes 2023. Núvol premiarà el millor conte amb 500€, i també donarà premis pel segon i tercer classificat, així com per l’obra més llegida. Tal com s’ha fet en edicions anteriors, les obres es publicaran al llarg del mes d’agost perquè tothom les pugui llegir abans de les deliberacions. Teniu temps per enviar els vostres contes fins al diumenge 9 de juliol a les 23.59h.

En una primera fase, un comitè de lectura farà una primera selecció per triar els contes que es publicaran. Després els concursants, d’una banda, i un jurat de l’altra, deliberaran i escolliran els contes finalistes. Núvol anunciarà oportunament els membres del jurat d’enguany que anunciarà el seu veredicte el mes de setembre,  durant la setmana del Llibre en Català.

Bases del premi

1. El premi és obert a tothom. Els autors hi poden participar amb un únic conte escrit en català. Cal que sigui un conte inèdit i que no hagi estat premiat en cap altre certamen.

2. Els contes han de tenir una extensió màxima de 3.600 caràcters amb espais i s’han d’enviar en un document Word adjunt a l’adreça [email protected]. En aquest mateix correu també caldrà adjuntar una foto apaïsada de l’autor en primer pla i un telèfon de contacte. També cal fer constar, si és el cas, el compte de Twitter, Facebook i el blog o web de l’autor. Com que el premi és lliure i obert a tothom, no es pot utilitzar pseudònim, sinó que cal fer-hi constar el nom real.

3. Un comitè de lectura format per membres de la redacció de Núvol farà la selecció dels contes que finalment es publicaran. Els participants que no vegin el seu conte publicat tindran l’opció de votar els tres contes que els hagin agradat més. Les dates de votació es publicaran properament.

4. Els autors publicats es comprometen a votar els tres contes que els hagin agradat més. Ho faran enviant un correu a [email protected] on deixin paleses les seves tres preferències. Ningú podrà votar el seu propi conte. Els autors que no ens facin arribar la seva votació quedaran fora de concurs.

5. Els autors que ja van guanyar algun premi en l’edició anterior queden exclosos d’aquesta convocatòria, però són convidats a formar part de les votacions.

6. Els deu contes més votats passaran a la final i seran sotmesos a la deliberació d’un jurat que anunciarem més endavant.

7. Dotació. Hi haurà una recompensa per als tres primers contes que surtin de la deliberació del jurat. El primer premi serà de 500€. A més, el conte serà inclòs al proper anuari de Núvol. Els premiats en segona i tercera posició rebran un lot de llibres. Els tres contes més llegits rebran una subscripció anual gratuïta a Núvol.

8. El termini de presentació s’acaba el diumenge 9 de juliol del 2023 a les 23.59h Els contes es llegiran i valoraran per ordre d’arribada. Núvol no es compromet a publicar tots els contes rebuts sinó una selecció, que es farà des del mateix consell de redacció.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació