Aleix Porta

Nación Rotonda, un país impossible d’oblidar

Espero Miguel Álvarez al vestíbul del Barcelona Smart City Congress. Aquest madrileny enginyer de camins és un dels cofundadors de la web Nación Rotonda i del llibre homònim, i necessita allunyar-se d’aquest ambient de futurologia urbanística.

Bernat Puigtobella

Oriol Pueyo: “La dislèxia afavoreix l'emprenedoria”

Divendres joves universitaris emprenedors de diverses universitats catalanes van presentar al Parlament de Catalunya les conclusions d’un debat que ha recollit aportacions de diferents àmbits. L’acte formava part del programa del festival NOVUM, organitzat per l’ICUB, que se celebra a Barcelona fins al 30 d’abril.

Tatiana Pagà

Transvisibilitat

Tant a l’obra teatral 'Limbo', com al Documental del mes 'The good son', han abordat el tema de la transsexualitat. Aquestes dues representacions artístiques donen veu a un col·lectiu sovint marginat i maltractat per la societat.

Bernat Puigtobella

Surt de casa, sense complexos

Surtdecasa.cat és un digital cultural de proximitat, fundat per tres persones inquietes de Tortosa, les periodistes Neus Barberà i Anna Zaera, i l’informàtic Robert Roig. Van arrencar l’octubre del 2010, aviat farà cinc anys, i avui ja compten amb sis edicions.