TNCDigital: un Netflix de teatre

El TNC llança una nova plataforma de teatre en línia per pal·liar el tancament dels teatres.

Gina Duran Oliu

Gina Duran Oliu

Periodisme cultural

El Teatre Nacional de Catalunya llança un nou projecte en línia: el TNCDigital. Arran del segon tancament de teatres i espais culturals, una mesura que ha deixat tocats tant als professionals del sector com als espectadors i a la ciutadania en general, el TNC aposta per seguir escampant el teatre a través de l’única opció que ens permet fer-ho ara: digitalment.

'Encara hi ha algú al bosc'. © Oriol Casanovas / Cultura i Conflicte
‘Encara hi ha algú al bosc’. © Oriol Casanovas / Cultura i Conflicte

TNCDigital és un projecte innovador que vol fer arribar el teatre a tothom a un preu molt assequible. Podràs gaudir dels espectacles com mai els has vist abans. El TNC porta l’escenari a les pantalles, perquè visquis el teatre allà on vulguis. Els espectacles són enregistrats amb 4K i multicàmera, i ofereixen una alta qualitat d’imatge, so, realització, i alguns d’ells també disposen de subtítols en català, castellà, anglès i francès. TNCDigital compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i de TV3.

A través de la web del TNCDigital et pots subscriure a la plataforma en línia, que et permetrà visionar, tantes vegades com vulguis, els espectacles fins a l’1 de setembre del 2021. Per poder-los veure en línia, primer s’hauran hagut de finalitzar les seves funcions a les sales del TNC. La subscripció la pots fer per temporada, a partir d’un pagament únic de 29 euros, o bé pots comprar l’entrada per un espectacle digital, amb un preu de 5 euros. A més, els abonats del TNC tenen l’entrada digital gratuïta per a tots els espectacles fins al 31 de desembre del 2020.

Imatge de la web TNCDigital.
Imatge de la web TNCDigital.

Dels 10 espectacles que s’estrenaran a la plataforma digital, a Núvol ja hem parlat d’alguns d’ells: són Decameró, deu monòlegs de deu autories diferents, La dona trencada, de Simone de BeauvoirMalditas plumas, de Sol Picó, Solitud a Stromboli. Somnis, signes i símbols, de Rosa Delor i Núria Casado, L’Hèroe, de Santigao RusiñolSolitud, de Víctor CatalàEncara hi ha algú al bosc, d’Anna Maria RicartDe què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, de La Calòrica, Galatea, de Josep Maria de SagarraL’Emperadriu del Paral·lel, de Lluïsa Cunillé.

Articles com aquest són possibles gràcies a la vostra ajuda, que permet que Núvol continuï endavant i ofereixi continguts de qualitat. Si voleu contribuir a l’existència del diari digital de cultura en català, podeu subscriure-us aquí i ajudar-nos a superar la inestabilitat que genera l’actual crisi del coronavirus.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació