Trencada

25.08.2012

Ella es va sentir trencada, just després d’uns segons d’estirar-se sobre el llit. Suor al ventre, batecs de foc, cames tremoloses. I trencada. Va mirar el sostre blanc durant uns minuts fins que el fum de la cigarreta d’ell va fer-lo canviar de color. Havia d’acomiadar-se d’aquella habitació. A l’aixecar-se del llit va veure que no li seria tan fàcil. Ell va agafar-la pel braç per retenir-la uns segons, just per besar-la. Nerviosa, ella es va separar i va entrar al bany submergint el seu cos fràgil en les bombolles de sabó de l’hotel. Abans de vestir-se es va interrogar al mirall durant uns segons: “Per què em veig tan estranya?”, però no va obtenir resposta. Va sortir del bany i ell seguia fumant, estirat, somrient, com cada divendres. Abans de sortir per la porta el va mirar un cop més i sense voler li va regalar un somriure dolç.

Els passadissos de l’hotel semblaven llargs. Els números de les habitacions es creuaven formant caràcters desconeguts. L’ascensor la va deixar al vestíbul, just on ella va començar a córrer. Un cop més, feia tard.

Quan va arribar al seu pis es va trobar un ram de flors grogues sobre el llit. L’olor era massa suau pel seu gust, les va apartar amb un gest d’ignorància. Es va canviar de roba i quan va acabar d’ajustar-se el vestit va decidir col·locar-se una de les flors entre els cabells. Al cap i a la fi, el color li agradava. Sortint de casa, travessant els carrers, mirant-se als aparadors, barrejava un somriure de sentiments, d’amor i sexe.

Quan va arribar es va adonar que ja passaven quinze minuts, la música començava a sonar. Els arbres li feien reverències, els convidats van aixecar-se. Va començar a caminar lentament per arribar a l’altar. L’home que l’esperava la mirava fixament, deixant entreveure espurnes de llum. Quan ella va arribar, va besar-lo i va tornar-li una mirada profunda. Durant aquells segons, l’amor, el sexe, l’hotel, el seu amant i les flors van esvair-se.

Només es va sentir trencada.

@SofiaMoller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 Comentaris
  1. Retroenllaç: Contes d’estiu a Núvol | Núvol

  2. Tremenda situació, digna del més gran turment. Però què bé poder-ho expressar amb tan poques paraules.