Tornem-hi, que no ha estat res

7.09.2016

Algú podria arribar a la conclusió que s’han begut l’enteniment. Altres diran que mai n’han necessitat, d’enteniment, perquè, què passa amb un govern en funcions durant tants mesos? Res, només el temps.

ANT

ANT

Perquè amb tothom instal·lat al setial de l’hemicicle i cada líder, per parlar metafòricament i sense ànim d’ensarronat, amb el discurset ben après per a l’ocasió, no fos cas que la caguessin, perquè ara l’argument és diferent del que postulaven encara no fa ni tres mesos (i la memòria és la que és, que oblidar és de savis), els intents d’investidura de la setmana passada no han donat per gaire cosa més que el ridícul habitual. Bé, alguna coseta sí que s’ha vist: un cangueli general entre els de sempre, dins i fora de les Corts, amb algú recordant l’Apocalipsi, i Rufián gaudint d’allò més perquè va assolir de ses senyories que s’incorporessin momentàniament de l’arrepapament.

De manera que encara hi ha president i govern en funcions, en funcions d’ordeno i mano, com s’ha detectat en l’instructiu cas del destí atorgat al dimitit Soria que necessita feina: això demostra que el PP paga traïdors de la pàtria i no deixa l’estacada ningú… dels seus íntims, clar.

De manera que la Pastor ha anat a la pelu per estar a to a l’audiència que ha demanat a Felip VI per dir-li el que ja va explicar la tele, i ara sa majestat enceta una nova tanda de… el que sigui, per decidir a qui proposarà que es busqui la vida, però que tanqui ja la conyeta.

I tot això, amb el pensament capficat, i mirant de reüll, el diumenge 11, convertit en l’enemic número 1, perquè molts anem de festa al carrer, cosa que molesta d’allò més els que sistemàticament fan burla i escarni d’allò que no tenen arguments intel·ligents per rebatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris