La revelació de David de Pedro

11.05.2013

El dia 19 de maig Francesc Miralles presenta la novel·la La revelación de Qumrán, de David de Pedro a la llibreria L’Astrolabi. Miralles avança aquí algunes impressions d’aquesta novel·la que s’ha publicat en versió digital i ja porta més de mil descàrregues.

Aquest llibre que ha passat per les meves mans és tan emocionant com la història de l’autor. Després de molts anys dedicat a la administració d’empreses, un bon dia David de Pedro va decidir embrancar-se en un llarg viatge que nodriria la seva fantasia i un somni literari que va anar creixent.

Els personatges i escenaris van cobrar vida, reclamant al David que escrivís La revelación de Qumrán, un thriller de caire històric i esotèric que combina amb agilitat l’entreteniment, la saviesa i la provocació.

El seu protagonista és l’Óscar García, que coneix l’hereva d’una cadena de perfumeries i vídua del Gran Maestre masó. Aquesta dona enigmàtica l’arrossegarà per indrets inesperats mentre són blanc d’una terrible lluita entre l’organització masònica i una facció catòlica. En el centre de la intriga, un llegat mil·lenari que pot fer trontollar el que sabem dels orígens del cristianisme.

Aquest llibre d’un destacat autor “indie” de casa nostra farà vibrar als seguidors de Dan Brown que volen passar una bona estona i descobrir que moltes coses no són com ens les han explicat.