Com fotre un flam d’ou de puta mare

22.06.2015

L’últim cap de setmana de juny, Jofre Martell, nét de la Iaia, serà a Caldes de Malavella per presentar el llibre Les putes receptes de la iaia, en el marc del Festival El Gust de la Paraula. A continuació us oferim una de les receptes de més èxit de la Iaia: què hem de fer per fer un bon flam d’ou.

Jofre Martell

Jofre Martell

Si hi ha una cosa que les iaies hagin donat als seus néts, a part de quatre hòsties i algun que altre plat de canelons, són flams fets a casa. Te n’ensenyo el secret.

1. Carda un puto tetrabrick sencer de llet a escalfar. Amb un bon tros de canyella, i menys d’un quart de sucre. Ojo que el pot quedarà fet una puta merda, no fotis servir el bo, o cagada.

2. Hi cardes la part groga de la pell de llimona. Aquest és el típic moment en què et cardes el dit a prendre pel cul si no vigiles, així que cuidadín.

3. Me li cardes 7 o 8 ous batuts, depenent de la mida que els tinguis —heheheheheh.

4. Afegeixes els ous al puto cassó de la llet —que has de parar quan bulli—… PERÒ TREU LA PUTA BRANCA!!! GILIPOLLAS!!!

5. Ho remenes tot —lo normal seria posar una mica de colorant, però no el dels fideus, animal—; i un cop remenat, als putos pots de flam —que hauran de dur caramel al cul.

6. I al forn tots. Important: dins d’una puta bandeja amb força aigua! I apunta quan l’hi posis, gamarús. En tres quarts haurien d’estar.

Flam de la Iaia

Flam de la Iaia

Nota informativa: Si mai et veig fent allò d’empassar-se els flams de cop sense mans, de la santíssima hòstia que cardo cagues un pijama sencer, amb plàtano inclòs, ENTESOS, CATXO DE GUARRO!?