Benvinguts a Zoosk!

9.11.2012

Ahir l’amic Biel Mesquida em va convidar a compartir unes fotografies a la xarxa a través d’una plataforma anomenada Zoosk. Zoosk és una paraula que recorda ‘book’ o ‘quiosc’ i de seguida vaig suposar que el Biel m’enviava imatges del seu últim espectacle, dirigit per Rosa Novell, que es va estrenar ahir a La Seca. El cas és que es tractava d’una invitació a una xarxa social romàntica. Zoosk és una comunitat de gent que vol lligar!

Era tard, tenia una vena de son als ulls, i vaig convidar tots els meus contactes de gmail a aquesta nova xarxa que s’està escampant amb l’alegria de les coses venèries. Les reaccions dels meus contactes van ser immediates. Uns quants emails de resposta automatitzada de gent que em deia que era fora de l’oficina, que com sap tothom és el lloc on es lliga més. Els tios s’hi van apuntar en massa i van acceptar la meva invitació. Les dones, en canvi, més aviat em van preguntar si ja sabia el que em feia. La meva ex d’entrada es va pensar que li volia enviar fotos de la nostra filla i quan va veure de què es tractava em va dir que ja en parlaríem en una altra vida.

Som peixets en aquesta mar immensa d’internet i cada día és més difícil no caure pres en una nova xarxa. Com que no puc escriure un per un a tots els meus contactes de gmail, aprofito per demanar disculpes a tothom a la vegada. Si heu rebut la meva invitació, penseu que no us he enviat cap virus al vostre ordinador, ni tampoc us he tirat els trastos.

Potser és la gran oportunitat de la vostra vida. Benvinguts a Zoosk!

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 Comentaris
  1. Jo que em pensava que era una revolucionaria història d’amor digital! Alguna cosa així com ‘Em vull follar tots els meus contactes’ Una mena de performance evidentment, que amaga una crítica a la virtualització de les relacions, un acte de protesta cap a la frivolitat de les relacions virtuals… En fi, perdonat!

  2. Mila
    marzo 18, 2015
    Hola. Buenos dias. Yo no estoy registrada en pagina esta. Y no he escuchado nunca de misma. No lo se como paso, pero me han cobrado de mi cuenta bancaria una candidad de 29.74 euros. No tengo ni idea de donde tienen mis datos. En banco me han dicho que no pueden ayudar me por que es operacion de compra de tarjeta.
    Si alguen sabe un numero de telefono de ellos o algun contacto para poder probar solucionar problema. No puedo entrar en pagina por que no estoy registrada. Y no quiero registrarse por que despues no me dejan en paz.