L’ànima de Soul de Zetzània

31.01.2016

El Grup Vocal Zetzània és una formació que interpreta jazz, gospel, soul funk i música d’arrel negra. El proper diumenge 17 d’abril a les 18.00h actuen al Cercle Bredenc de Breda dins de la programació de teatre amateur de L’Espai A. 

Grup vocal Zetzània

Grup vocal Zetzània

L’espai A és un circuit d’arts escèniques amateurs que programa espectacles no professionals de teatre, cant, dansa i música arreu de Catalunya. Aquest cap de setmana presenta el concert del Grup Vocal Zetzània a Breda, on els assistents podran gaudir de música d’arrel negra, jazz, gospel, soul i funk de la mà dels 20 cantants que integren aquesta formació. La seva música acostuma a ser a 4 o 6 veus, a capella o acompanyats de piano o d’altres instruments.

Després de celebrar el seu 20è aniversari, el Grup Vocal Zetzània presenta el concert Ànima de Soul. Interpretaran temes d’Aretha Franklyn, d’Earth Wind & Fire, Stevie Wonder o Burt Bacharah, entre d’altres, en un espectacle on volen mostrar la seva passió per la música negra. Diumenge a les 18h al Centre Bredenc, el grup liderat per Erwyn Seerutton arriscarà amb noves sonoritats arranjades per a format vocal amb temes intensos i un estil molt propi, gràcies a la xarxa d’arts escèniques de Catalunya, l’espai A.