Vols ser un Malnascut?

3.01.2017

Està oberta la convocatòria per reclutar nous Malnascuts. I què són Els Malnascuts? Gent jove, de 16 a 30 anys i amb ganes de fer teatre. Amb experiència o sense. Amb vergonya o sense. La Sala Beckett ha acollit aquest projecte des de la seva creació, que arriba a la sisena edició en una casa més gran i espaiosa. I amb les parets sense arrebossar, com a ells els agrada.

Els Malnascuts canvien cada any. Aquests són els del 2014.

Els Malnascuts és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. El seu objectiu és ampliar els marcs sobre els quals s’acostuma a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’Els Malnascuts es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

Els Malnascuts que van crear l’espectacle ‘Like si lloras’

Si encara us falten raons per apuntar-vos-hi, aquí teniu la fantàstica felicitació nadalenca que han fet Els Malnascuts aquest any:

 

 

Aquí podeu trobar tota la informació sobre aquesta convocatòria. Teniu temps fins al 9 de gener!