Vinyoli, traca final

10.12.2014

Aquest divendres el teatre del CCCB organitza un tribut a Joan Vinyoli (19h). Poesia i jazz es donaran la mà, per recórrer els versos vinyolians. Hi participaran Miquel de Palol, Francesc Parcerisas, Núria Martínez-Vernis, Blanca Llum Vidal, David Caño, Josep Pedrals, Enric Casasses i Mireia Calafell, al costat d’Andrea Motis & Joan Chamorro Group. David Castillo i Jordi Llavina presentaran el tribut a Vinyoli.

Joan Vinyoli

Joan Vinyoli

Avui 11 de novembre a les 20h l’Any Vinyoli consumeix un dels últims cartutxos de la traca final. La Sala Trinitaris de Vilafranca del Penedès acull un acte d’homenatge al poeta, amb un col·loqui entre dos poetes, Jordi Llavina, comissari de l’Any Vinyoli i David Castillo, director del suplement Cultura. L’acte e stancarà amb l’actuació del cantant Xavi Múrcia, que ha musicat els versos de Vinyoli.

Aquest mes de desembre també s’ha organitzat el II Simposi Internacional Joan Vinyoli a Santa Coloma de Farners del 18 de desembre fins el 20 de desembre, que té per objectiu “afavorir l’intercanvi de coneixement entre especialistes i estudiosos que s’hagin apropat a Joan Vinyoli des de diferents vessants i des de perspectives renovades per reflexionar sobre el valor, la dimensió i el sentit de la seva obra, i contribuir així a situar la projecció de la seva figura en l’actualitat i de cara al futur”, tal com expliquen els organizadors.

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques organitza dilluns dia 15 de desembre a les 20.00h al Teatre Romea una Lectura Dramatitzada de “El riu encès”, de Joan Vinyoli, amb Jordi Boixaderas, Marta Angelat, Mingo Ràfols, Pep Ribas i els músics Miquel Pujadó (guitarra i veu), Joan Humet (contrabaix) i Manel López (acordió). La direcció és a càrreg de Carles Canut i el guió i l’adaptació de les cançons per Miquel Pujadó.

Aquí podeu consultar totes les activitats relacionades amb l’Any Vinyoli –tant les realitzades com les programades per al 2015–.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 Comentaris
  1. L’acte al cementiri de Montjuïc s’ha decidit que se suspèn, perquè la pluja i el mal temps el fan irrealitzable (o, com a mínim, poc aconsellable).

  2. Voldria donar les gràcies a Jordi Llavina i David Castillo per la seva magnífica tasca en favor d’un poeta sempre viu. Viu per la necessitat de la seva poesia vitalista. Poetes com Vinyoli, sempre viuram perquè la seva poesia sempre serà una font d’energia vital. Gràcies, doncs.