Vicent Andrés Estellés. El cor tot ple de grills

11.04.2013

Amb motiu dels 20 anys de la mort del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, el grup de teatre castellonenc La Rabera Eclèctica representa l’espectacle El cor tot ple de grills, Estellés pels 5 sentits. Els dies 13 i 14 d’abril (a les 20.00h i a les 19.00h respectivament) Castelló tindrà l’ocasió de gaudir d’una obra única al teatre del Raval.

 

 

Els espectadors podran escoltar l’homenatge que va escriure el poeta a la ciutat de Castelló (entre molts altres poemes) en un ambient acollidor i alegre que la companyia crearà per a aquest espectacle. El poemari prendrà vida gràcies a la interpretació de les poesies, posades en escena amb humor i passió. L’actuació anirà acompanyada en tot moment de la música del violoncel i el clarinet. La dansa arredoneix la proposta: el moviment transmetrà la força, l’alegria i la tendresa de l’obra d’Estellés. A més a més, els assistents assaboriran els poemes que l’autor va dedicar a la nostra gastronomia gràcies als tasts degustatius i sensorials que la companyia prepara amb entusiasme i amb la qual pretèn sorpendre atothom.

El públic també tindrà l’ocasió d’endinsar-se en el món d’Estellés participant amb la lectura de poemes que se li facilitaran en el mateix teatre. Així, el vers tan conegut “assumiràs la veu d’un poble i serà la veu del teu poble”, es farà realitat amb la participació dels espectadors.

Poseu els cinc sentits a punt per a viure Estellés d’una forma intensa i innovadora.