Vespres de jazz al jardí de l’Ateneu

1.07.2019

Amb l’onada de calor, tothom es refugia a espais protegits per ventiladors. És al vespre quan es pot sortir del cau i gaudir de les moltes activitats a l’aire lliure que ofereix la ciutat de Barcelona. Per als melòmans, l’Ateneu Barcelonès programa quatre Vespres Musicals al seu jardí singular durant el mes de juliol.

The Escarteen Sisters

La Laia i la Flavia Escartín (Escarteen sisters) engeguen la programació dels Vespres musicals al jardí el dia 4 de juliol, un duet de veus violí i violoncel. El seu debut homònim barreja, entre d’altres, jazz, folk, música clàssica i pop.

El segon vespre jazzístic té lloc el dijous 11 de juliol i el protagonitza la cantautora Raquel Lúa, que actuarà acompanyada pel guitarrista Guillermo Ayora. Un duo acústic que oferirà un concert íntim al jardí.

El grup Djavan É Nóis ofereix el dijous 18 un tribut ple d’energia al cantant guitarrista i compositor Djavan, una de les icones de la música popular brasilera contemporània. L’octet repassa èxits i cançons no tant conegudes del músic, que van de la samba a la balada.

Finalment, el trio que lidera Gabriel Amargant, saxofonista, clarinetista i compositor, presenta el seu nou treball Aire el dia 25 de juliol. Es tracta d’un recull de noves composicions originals que beuen de diverses influències musicals i s’inspiren en vivències, lectures i viatges. El Trio compta amb Martín Leiton al contrabaix i Ramon Prats a la bateria.

Pots consultar més informació sobre els Vespres musicals al jardí i descarregar la programació.