Vers l’aigua

25.09.2012

Vers l'aigua, festival de poesia i música a la guingueta, organitzat per Versos.cat.

La segona jornada de la primera edició de “Vers l’aigua”, un festival de poesia fet per i per a amants de les guinguetes, va tenir lloc aquest passat dissabte al Xiringuito Aigua. Situat al bell mig d’un jardí del barri del Guinardó, és un lloc ideal per escoltar poesia amb una cervesa a la mà, com ho van fer les 80 persones que s’hi van aplegar dissabte passat, mentre la Sònia Moll i la Marta Pérez anaven desgrananat els seus poemes, amb la companyia de la veu del gran rapsode Joan Opi.

A dos quarts de vuit en punt –i fins passades les vuit del vespre- es va iniciar una vetallada on el ritme de la Sònia Moll i l’erotisme de la Marta Pérez s’encavalcaven i desprenien guspires. Prop d’una vintena de poemes que formen part dels llibres “Non si male nunc” (Sònia Moll), “Dones d’heura” (Marta Pérez) i “Bocins” (Marta Pérez) van ser recitats en un espai reduït però amb una intensitat que l’eixamplava i feia de cada vers un aliment espiritual, que acompanyà, dins de la fresca nit, totes les tapes dels assistents, fins al punt de fer-los venir salivera.

D’aquesta manera, aquest festival, organitzat per www.versos.cat , conjuga poesia, gastronomia i paisatge. I música, de la mà del virtuós guitarrista Genís Llopart. El dissabte 29, clouran el cicle el cantautor Jordi Montañez i el poeta David Caño, al mateix lloc i a la mateixa hora. I al mateix preu: zero euros.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Sòfia, moltes gràcies per la ressenya! Va ser molt bonic recitar al “Xiringuito Aigua”. Ens veiem aquest dissabte 29, amb en David Caño.