Una pel·lícula catalana es fa viral a les Filipines

2.02.2016

La pel·lícula catalana El cadáver de Anna Fritz, que es va estrenar a la darrera edició del festival de Sitges, ha arribat com un tifó a les Filipines. En 24 hores s’ha fet viral i trending topic al país asiàtic a partir d’una versió pirata amb el hashtag #TheCorpseofAnnaFritz. El film, dirigit per Hèctor Hernàndez Vicens i protagonitzat per Albert Carbó i Alba Ribas, ha acumulat més de 2 milions de visualitzacions en un sol dia. El contagi ha arribat fins a tal punt que Johanna Kiray Celis, una de les actrius més famoses de Les Filipines, ha recomanat la pel·lícula des del seu compte de Twitter, on té més d’un milió de seguidors.

The Corpse of Anna Fritz, protagonitzada per Albert Carbó i dirigida per Hèctor Hernàndez-Vicens

The Corpse of Anna Fritz, protagonitzada per Albert Carbó i dirigida per Hèctor Hernàndez-Vicens

Els productors de The Corpse of Anna Fritz ja han venut els drets a 16 països. Ara volen aprofitar aquesta oportunitat per donar a conèixer la pel·lícula a altres països del sud-est asiàtic. Atesa la dificultat de monetitzar les visualitzacions, els propietaris dels drets del film es plantegen la possibilitat de trobar un anunciant que pugui esponsoritzar aquest fenomen.

Anna Fritz és una actriu de cinema jove i famosíssima. Una tarda la troben morta a la suite d’un hotel. La notícia de la seva mort dóna la volta al planeta. El Pau treballa de zelador a l’hospital on han dut el cos d’Anna Fritz. És tímid i introvertit. Quan entra una noia jove que acaba de morir, no pot estar de mirar-se-la. Fa una foto al cadàver d’Anna Fritz i l’envia als seus amics Ivan i Javi. Aquests van a l’hospital per veure de prop el cos nu de l’actriu.

Entren a la morgue i queden admirats per la seva gran bellesa. Ella sembla adormida. Tenen al seu davant l’Anna Fritz… Podrien posseir-la i ningú no ho sabria. El que no saben és que, víctimes dels seus instints més elementals, acaben d’entrar a un infern del que els serà molt difícil sortir-ne.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. I després hi ha gent que s’estranyi que un “cuidador” d’una residencia d’ancians violi i assassini a dones ingressades.
    Quina mena de món estem publicitant?

    Atentament