Un mes gratuït a Filmin per veure l’Atlàntida Film Fest

26.06.2018

L’ Atlàntida Film Fest, el festival de cinema online més gran del món, arriba a la seva vuitena edició. Enguany amplia el nombre de títols seleccionats i comptarà amb un total de 83 pel·lícules, amb Europa com a eix temàtic i el risc i la transgressió com a constants vitals de la programació.

D’aquests 83 títols, els espectadors de FilminCAT podran gaudir d’una selecció de 20 pel·lícules disponibles en català, entre les quals trobem tant títols en Versió Original Subtitulada en català com propostes bilingües parlades en català i castellà (és el cas de “Yo la busco” o “Puta y Amada”).

A més, les projeccions a Palma (Mallorca), seu física del certamen, de les pel·lícules“Diari de la meva ment” (29 de juny), “Daliborek, el youtuber nazi” (30 de juny) i“El Príncep i el Dybbuk” (1 de juliol) s’oferiran al públic en VOSCAT.

La tria de films inclou algunes de les pel·lícules més destacades del festival. Entre elles, títols tan polèmics, com “Holiday”, d’Isabella Eklöf, una de les joies més controvertides de l’any que va crear commoció al seu pas pel Festival de Sundance; o “Permanent Green Light”, debut com a director de l’escriptor nord-americà Dennis Cooper. La vessant documental més crítica estarà present en títols com “El cas Kurt Waldheim”, de Ruth Beckermann, que aborda el curiós cas d’un nazi que va acabar convertint-se en el secretari de les Nacions Unides, o “Casa de Ningú”, òpera prima d’Ingrid Guardiola en forma de retrat poètic i desolador d’un sistema social que només valora la productivitat. A FilminCAT trobarem a més obres de joves creadors com l’odissea nocturna d’un jove a Barcelona a “Yo la Busco”,de Sara Gutiérrez, o “OUT”, de Denis Parrot, construïda únicament amb vídeos confessionals de joves sortint de l’armari mitjançant les seves xarxes socials.

Un mes gratuït a Filmin per als lectors de Núvol

Per ser lector de Núvol podràs gaudir d’un mes de franc a FilminCAT, la primera plataforma digital de pel·lícules i sèries en català. Totes aquestes pel·lícules de l’Atlàntida Film Fest estan disponibles a FilminCAT, i els lectors de Núvol poden veure-les de forma gratuïta fins al 25 de juliol. Per accedir a un mes gratuït a FilminCAT, feu clic en aquest enllaç.

Aquestes són les 20 pel·lícules de l’AFF 2018 que podreu veure a FilminCAT:

– Holiday

– McKellen: Prenent partit

– Daliborek: el youtuber nazi

– Diari de la meva ment

– El príncep i el dybbuk

– Permanent Green Light

– El cas Kurt Waldheim

– Out

– Yo la busco

– Puta y amada

– Casa de ningú

– Sotabosc

– Federal

– Histèria de Catalunya

– Waiting for Barcelona

– El cas Oleg Sentsov

– Amateurs

– Julie i la fàbrica de sabates

– On the road

– Sami Blood

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Benvolgudes Benvolguts: Donat que no tinc cap transpot privat que empugui acostar als llocs on m’agrdaria poder anar-hi tot i el que jo voldría és escoltar la música antiga catalana que cantaven els pagessos del Pirineu, m’agradaria que és fes un concert amb aquest tipus de música amb les persones que encara tenen en la seva memòria el qie en cantaven i tocaven o ballaven els seus pares els seus avis besavis tataravis,…., fins a la roda del temps en que algú haguí tingut aquest goig de poder aguardar dinte del bàgul de la memòria, i en el sei cor tot el que ell haguí pogut aprendre i recordar, i seria meravellòs que ens ho transmetès, tot i que jo li demanaria que el que cantès ho gravès en c.d., hi amb un fulleto amb totes les canços que ell ens cantès, per s mí donat que no tinc ningú que em pugui acompanuyar en cotxe a qualsevol lloc on no hi ha transport per a acostar-s’hi, en sèria meravellós i en seria un molt bon regal a tothom que és pogués adreçar al Monestir de Ripoll, on t’hi pots acostar en tren, Voldría que vosaltres els qe tenia la gran generositat d’enviar-m’he el vostre diari el Nuvol, em fessio la mercé de transmetre aquests missatgue al Monestir de Ripoll, lloc on en va ser homenatjat en Jacint Verdaguer i Santalò, i on en guarden els diaris que ell en va escriure, hi no tinc informació de si en tenem més documents d’en Jacint Verdaguer, en vaig signar, hi en va signar també una familiar per a aconsegir que la Porta del Monestir de Ripoll se la declarès de bé per a la UNESCO. Pertanyo familiarment per banda materna a la Plana de Vic, a Folgueroles, (àvia), Tavertet (avi), Calldetenes (marona).M’acomiado en la espera quie el Monetir de Ripoll busqui la manera de poder fer aquest recital, en Jacint Verdaguer en va recolir moltíssimes de cançons catalanes, com Lo pobre terrisser, Lo cant del Raier, i d’altres, una molt bonica que en parla de la campana que li feia falta a l’ermita del Món, lloc on en Jacint Verdaguer en va escriure el meravellòs poema que poques persones en coneixen ique és diu així_: El Canigó, també la meravellossa poesía que la va escriure quan anava viatjant en vaixell, -. L’Atlàntida. Bé prego disculpes per a la meva llarga carta, i si en feu aquest concert amb els pagessos pininencs que en tenen a la seva memòria les cançons que el poble en cantava, si tinc la informació per la generositat del diairi El Núvol, procuraré acostar-m’hi toto hi que estic en una situació una mica delicada, perquè les vertebres sobretot a l’estiu no em permeten estar-m’he massa estona de peu, si jho faig l’endema quedo totalment baldada i no em puc moure, aixi estic avui, hi resisteixo perquè es interessant poder indormars’he d’aquests concerts, com els del Monestir de Ripoll. No tinc wev si no surto ho hem d’acceptar, disculpeu tota la llarga història sobre el que m’agradaria escoltar, m’acomiado amb pau i bé i una cordial i amable sol.licitud.
    Ramona Ibarra i Solà